Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Как се справяте с праха по макета ?

<< < (12/20) > >>

NoHaB:

--- Цитат на: Adrian link=topic=87.msg3672#msg3672 date=1207749017 ---

иии, ама не носите на майтап !

И не правете това в къщи !! ( дето ви съветвах)

;) - МаЙТап да СтАВа !

--- Край на цитат ---
Мале :o човек трябваше по-рано да кажеш. Аз се чудя що макета е вече на земята... :'( :'( :'(

Maktub:

--- Цитат на: Adrian link=topic=87.msg3666#msg3666 date=1207744083 ---

Първо се минава с раш-пила , а после измийте със сода каустик !
Или напълнете 4-осна цистерна с бензин,пробийте малко отворче и я пуснете да търкаля по трасето . След което палнете следата с кибрит и наблюдавайте как огънят убива микробитееее ! За естетическа наслада - загасете лампите !

--- Край на цитат ---
Това ми навява в представите как онази бабка от рекламата за интернета, дето кърти панели, обслужва жп макет   ;D ;D ;D Адри, а може внимателно да свалиш релсите с длето и чук и да махнеш мръсотията със шмиргел

Adrian:

;D ;)

toniemi:
Вместо да говорите глупости на кило,спомнете си за моят метод:
Открих още един не много сигурен метод-заемате заплашителна стойка и казвате леко настоятелно"къш прах такава",ако няма ефект,използвайте други методи ;D ;D ;D

NoHaB:

--- Цитат на: toniemi link=topic=87.msg4332#msg4332 date=1209566481 ---Вместо да говорите глупости на кило,спомнете си за моят метод:
Открих още един не много сигурен метод-заемате заплашителна стойка и казвате леко настоятелно"къш прах такава",ако няма ефект,използвайте други методи ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

Еми да ама трябва и да си със що годе големи размери , щото със моите 70 кила прахта само ще ми се изсмее...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия