ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.
EMPEROR:
--- Цитат на: ritchie link=topic=851.msg11074#msg11074 date=1223895078 ---Той ще бъде с чисто информационна цел за дейността, срещите и мероприятията на ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ по ЖП моделизъм.
--- Край на цитат ---
Това не виждам по какъв начин не намира място тук. Но както и да е, смятам да не пиша повече по темата. Нека всеки че чувства силен в собствената си крепост. Като едно време, разделена България - СЛАБА България.
Поздрави на всички хобисти!
zazo:
Абе момци, какво сте стягате. Направили клуб хората и име си избрали. Нека. Няма място нито за караници нито за сръдни. Времето ще покаже, кой е бил начина да се случат нещата.
pach:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=851.msg11101#msg11101 date=1223901285 ---
--- Цитат на: ritchie link=topic=851.msg11074#msg11074 date=1223895078 ---Той ще бъде с чисто информационна цел за дейността, срещите и мероприятията на ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ по ЖП моделизъм.
--- Край на цитат ---
Това не виждам по какъв начин не намира място тук. Но както и да е, смятам да не пиша повече по темата. Нека всеки че чувства силен в собствената си крепост. Като едно време, разделена България - СЛАБА България.
Поздрави на всички хобисти!
--- Край на цитат ---
И аз това си мислех - тази информация си тече и тук , но защо бе тая маневра ,съм го изяснил малко по-нагоре.
Както казах - ние още се учим на клубни взаимоотношения , но някой го разбраха като *****ния... ;D ;D ;D
--- Цитат на: zazo link=topic=851.msg11102#msg11102 date=1223901721 ---Абе момци, какво сте стягате. Направили клуб хората и име си избрали. Нека. Няма място нито за караници нито за сръдни. Времето ще покаже, кой е бил начина да се случат нещата.
--- Край на цитат ---
Няма лошо - пак казвам ;D , но жалко че навремето аз бях обвиняван за изказване от името на всички , а сега обвинителя има претенции за българското , като за свое...
Gervasii:
--- Цитат на: zazo link=topic=851.msg11102#msg11102 date=1223901721 ---Абе момци, какво сте стягате. Направили клуб хората и име си избрали. Нека. Няма място нито за караници нито за сръдни. Времето ще покаже, кой е бил начина да се случат нещата.
--- Край на цитат ---
в интерес на истината съм съгласен с теб. времето ще покаже
Adrian:
независимо от това , което ще се случи , ме осени идея ! -
В един музикален форум съм виждал подфоруми "Пловдив","Варна","Бургас", "Плевен" ...и там си правеха съобщения , уговорки и рандевута местните фенове ! Така примерно аз ако съм от Плевен , или ще ходя в Плевен , ще си пусна съобщение там : ' Пичове , на 31 =ви съм в Плевен за 3 дни , дайте да се видим"
ПП: Междудругото днес подобряваме рекорда за най-много хора онлайн - 22 !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия