ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.

<< < (8/21) > >>

refil:
Проблема е нашите и вашите.
Цепиме се като сливи.
Нали първо трябваше да направим НАЦИОНАЛНИЯ(а не Софииския или Пловдивския).   
А сега кво стана-баба Цоцолана :-\

Жоро:

--- Цитат на: Vlado link=topic=851.msg11119#msg11119 date=1223905302 ---Не виждам какъв е проблемът?

--- Край на цитат ---
А бе, проблемът е ясен, ама нещо коментарите, не са каквито се е очаквало, бе братчет ;D

pach:
Уф , пак не схванах :-[ - какви трябваше да са коментарите ???
Нали се разбрахме - без отрицателни емоции... ;D

Добре ама , имам въпрос - ще се представите ли официално , кой ви е "главен" (не знам как си го водите) , колко и всъщност кои точно сте членовете от Пловдив и как може човек да се включи официално при вас?
Всеки споделен опит при основаването на клуба ви , би ни бил от полза .
Както ви е известно ние също искаме да си направим клуб и събираме всякаква информация от тези които биха я споделили с нас.

пп.Това докато излезне официалният ви сайт , че немам търпение да разбера от опита ви... :-[

Gervasii:

--- Цитат на: Жоро link=topic=851.msg11117#msg11117 date=1223905099 ---
--- Цитат на: Gervasii link=topic=851.msg11113#msg11113 date=1223904436 ---предлагам регистрацията да я направим в Берген, Норвегия от комуникативна гредна точка еднакво близо е до София, Пловдив, Париж, Лондон и Ню Йорк. а пък имаме и наш човек, който ще направи регистрацията за своя сметка с голям кеф.

--- Край на цитат ---
Аз съм ЗА. Защото съм сигурен в нашия представител - Яско. Дисциплиниран хобист, чистокръвен ариец, характер твърд - северен, верен на каузата, член на НСДАП от 1928.

--- Край на цитат ---

до наши дни

refil:
Що се правиш на луд за коментарите.
Трябваше да викаш възторжено УРА.
Тъй майна

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия