ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.

<< < (9/21) > >>

schatsi:
 ??? ??? ???...изтъркахте буквите по клавиатурите бре хора...
толкова ли е важно кой клуб къде ще се регистрира...явно пловдивчани държат да са самостоятелни...нека са !...Когато се регистрира БГ клуб те да се вкючат ..ако искат...Същото важи и за Варна ,Плевен...и Каспичан...

refil:

--- Цитат на: schatsi link=topic=851.msg11127#msg11127 date=1223905917 --- ??? ??? ???...изтъркахте буквите по клавиатурите бре хора...
толкова ли е важно кой клуб къде ще се регистрира...явно пловдивчани държат да са самостоятелни...нека са !...Когато се регистрира БГ клуб те да се вкючат ..ако искат...Същото важи и за Варна ,Плевен...и Каспичан...

--- Край на цитат ---
Нали преди това търкахме клавишите за НАЦИОНАЛНИЯ.
И някои хора бяха от "най-активните"

Gervasii:
споко бе братя не съм видял мераклии за клуб а стана драма. ще ви кажа като му дойде времето ;D ;D ;D.

schatsi:

--- Цитат ---споко бе братя не съм видял мераклии за клуб
--- Край на цитат ---
....явно има мераклии...я що мастило се изписа ...

pach:
Ми то си е за УРА - събрали се ............(още чакам отговор) и си направили клуб. Пък ние прозяпахме нещата - аз за втори (или трети) път си правя устата да стана член , ама за сега отговор не съм получил... ???
Ако не ме искат , да ми кажат - грешен си , такива не ни трябват - може пък и поука да извлека...а то само въпроси , въпроси , вълнения ...а отговори ... :-X :-X :-X
За по късно включили те се , да поясня - един от първите ми въпроси (също без отговор - то на какво ли ми отговориха до сега ::)) , бе
Защо след като сте Пловдивски клуб - в името ви има определение  БГ от България  а не ПЛ от Пловдив , например ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия