ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.
Vlado:
Във всеки случай това е удар по общото дело, дори и да се прави с добри помисли. А какво ще стане в бъдеще, ще видим. Времето ще покаже.Аз лично съм против такова разделяне и каквото зависи от мен като модератор на форума и сайта ще е налице, за да обединявам, а не да разделям. Сигурен съм и другите от екипа мислят така. Независимо от всичко постигнатото досега не е малко и ще продължим в същия дух.
Обичам следната мисъл на Стамболов: "Ние да направим каквото трябва, пък да става каквото ще".
ritchie:
Явно вече наплива за ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ е по-голям от колкото за софийския, щом вече и ред си запазват - кой по-напред попитал.
Жоро:
--- Цитат на: zazo link=topic=851.msg11120#msg11120 date=1223905440 ---Ще перифразирам:
"Направи клуб и ще ти олекне".
--- Край на цитат ---
Ми тъй де. Да се готвят БЪКСТОНСКИТЕ колеги
pach:
--- Цитат на: ritchie link=topic=851.msg11136#msg11136 date=1223907034 ---Явно вече наплива за ПЛОВДИВСКИЯ КЛУБ е по-голям от колкото за софийския, щом вече и ред си запазват - кой по-напред попитал.
--- Край на цитат ---
Това е просто коментар , който не дава никакъв отговор - там при вас на това ли му казвате дискусия със свободно изразяване?
На кой трябва да си подам молбата за членство и какви са условията да стана ваш член ?
(надявам се че не е задължително да съм жител на град Пловдив...)
Наплива разбира се че ще е по-голям , нали вие си направихте клуб , пък ние тук още се чешем...
Vlado:
Ричи, подстрекателството в думите не ти прави чест. Още от сега посяваш раздора. А може би това и целиш?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия