ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Подразделът "Клубът на Railway Passion" вече е факт. Коментари и критики тук.

<< < (20/21) > >>

EMPEROR:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=877.msg11241#msg11241 date=1223980674 ---
...всички сме на едно мнение освен ЕДИН

--- Край на цитат ---

Ще стигнем до истината накрая ;) Аз форума по-сплотен под обща идея не го бях виждал и дори се радвам до някъде, че се стигна до тук, за да го разбера :)

TheJackal:
Здравейте!
  От няколко дена умишлено само седя и чета тази ескалираща тема! Реших и аз да взема отношение по въпроса. Не са ми приятни ругатни и обиди!!! Всички сме тук за да споделим знания и опит за любимото ни нам хоби!!! Аз съм за КЛУБ!!! Нищо лошо няма да има и регионални, но да се уважаваме! А отностно сайта - форума считам, че може да бъде в сегащния си вид с под раздели за градовете - клубовете. Няма смисъл от повече форуми и сайтове - материалите и въпросите ще се дублират. Поздравления за бързата реакция на админите!
  А, отностно въпросните колеги имам един съвет към админите: проверете по IP всеки един участник във форума и вижте конекциите му. Съмнявам се, че това е един и същи човек!!! Ако незнаете как да се засича, на лична или на skype ми ги дайте - аз съм насреща. Казвам това защото от две години и кусур се занимавам с Р2Р DC++ краста ми е и там ежечасово се сблъсквам с този проблем. А тук - форума е единственото място в което наистина приятели се разтоварвам и чета с интерес научавайки за нови неща, споделени от вече стигнали до някакво решение колеги.
  Желая късмет и успех на всички!!!

pach:
 :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

pach:
Уважаеми Владо!
За втори път се държиш към мен ... обидно!
Първият път бе когато след мой призив да се изолира темата за клуб по начин изискващ отново регистрация за да може да се чете и пише само от заинтересуваните хора , ти буквално изхвърли в общи приказки тази тема...с което освен да покажеш че не е толкова важна , май друго не постигна!Резултатите не закъсняват , както и сам се уверяваш ... разни такива  тепърва ще ти се катерят по главата...
Сега втори път , след като не ми се отговори на нито един въпрос конкретно по темата тук , а се премина към обидите като аргумент , и биде подканен дори от друг форумец за мерки , ти заяви ,че не виждаш причини .
Това ми даде основание , да сметна ,че мога и сам да отговоря на обидите , без да смутя свободният ред на този форум.И в следващият момент правиш забележка на мен а когато аз ти отправям директен въпрос , какво става , правиш забележка и на ричи !?!?!?След дъжд - качулка , ето ти още една метафора , да ти стане ясно , че знам много добре слизайки до нивото на простаците , аз само подклаждам тяхната ненавист...
Това е тенденциозно отношение към мен , което ме обижда !!!
Питам те с какво предизвиквам това специално отношение към мен?

pach:
Както казва Лъчо , радвам се че тук сме вече доста познати и единни , за да се преборим със проблемите стоящи пред нас като хобисти!Надявам се някой ден да си припомняме този момент , като "случая който се опита да разцепи форума" и това да е най-голямата беля която да ни се е струпвала на главата! ;)
Пожелавам успех на всички колекционери , моделисти , модулисти и клубисти в това хоби!!!
Или както казват в "по-добрите" клубове и сайтове -
Бъдете щастливи с хобито си!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия