Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Основен мотив на жп макета /тема/

<< < (2/6) > >>

Maktub:
А какво ви е мнението за хипотетичен макет, с две различни годишни времена, отделени едно от друго от някаква логическа или релефна "граница" – например планински хребет, от едната страна на който е ранна есен, от другата – тучно лято? Странно звучи, но все ми се струва, че може да се изгради без да дразни окото...

TheJackal:
Лично аз не робувам на тези правила. По някога и в най-обърканият на пръв поглед макет се крие доста истина. Ако долу е лято, по сколоновете е пролет, а по високите върхове има сняг, не се ли преплитат три годишни времена? Според мен нужно е да има някакви правила, които да са отправната точка на един макет, но в крайна сметка всеки го реди, майстори и прави както на него му е кеф!!! Дерзайте!!! ;) 

ilian:
Според мен е възможно,но за макети с много голяма площ. В противен случай събирането на няколко сезона на малко пространство наистина ще е дразнещо за окото,а и няма да може да се забележи труда,който си положил ( стиловете ще се бият,казано на малко по-творчески език). Ако имаш дотатъчно място би станало страхотно.

vania85:
Ето едно макетче с контраст в МТО условията в зависимост от надморската височина ;D

Maktub:
Бррррррррр.... студ бре!  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия