Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Музикални поздрави :)

<< < (3/225) > >>

staff123:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=881.msg11503#msg11503 date=1224364966 ---Ей,че кофти.Нещо не ми се отварят всичките.Гледайте каква тъпня ми излиза , като се опитам да заредя:

:-\

--- Край на цитат ---

не съм сигурен, ама или е от java или е от flash player. Т.е. май не са ти наред плъгините на браузъра. Но не съм сигурен. Така ми се струва поне.
:)

TheJackal:
Opera - доста бъгъб браузер! Както казва колегата виж си Java скриптовете или го упгрейтни на по-новата версия. Ползвай Mozilla Firefox или Internet Explorer - доказани и качествени. ;)

toniemi:
http://www.youtube.com/watch?v=p0zGpl7Ckhg

XRISTO:
И с експлоръра е същото,интересното е , че не на всички линкове е така.По-долу,дето е на Адри го виждам,а и най-долният на Emperor също. ???
А Лисицата е пълна шитня за мен - така и не можах да и свикна с интерфейса.Операта я ползвам главно,защото ми отваря 50-те любими страници при всяко зареждане без да ме разпитва : "ама наистина ли искаш да отвориш предните страници? /да,не/ и някой път в бързотията "бам" и всичко по дяволите".  ;)И на служебния компютър забелязвам подобна тревожна тенденция,а той е с друг интернет доставчик(БТК) и с експлорър.

Best Ripper:
Xristo, по-скоро имаш проблеми с flash player-а.. Би трябвало автоматично браузърът да си търси и тегли от сайта на Операта такъв плеър, ама явно нещо не ще... Потърси ръчно.. Щот доколкото знам има различни модификации на флаш плеъра за различните браузъри...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия