ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Препоръчвам ! -
pach:
--- Цитат на: br118 link=topic=883.msg11366#msg11366 date=1224104160 ---...и за в бъдеще богат...
И въпреки всичко,... мащаб НО 1:87 !!! 8)
--- Край на цитат ---
Това са две взаимноизключващи се неща!!!
;D ;D ;D
Maktub:
--- Цитат на: pach link=topic=883.msg11415#msg11415 date=1224222714 ---
--- Цитат на: br118 link=topic=883.msg11366#msg11366 date=1224104160 ---...и за в бъдеще богат...
И въпреки всичко,... мащаб НО 1:87 !!! 8)
--- Край на цитат ---
Това са две взаимноизключващи се неща!!!
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Да бе, изобщо не са взаимоизключващи се: чувал съм, че и адаша Колинз също е от нашата порода и межуд концертите и записите носи жепейска фуражка, но едва ли спада към категорията на небогатите ;D
pach:
Щом е все още богат , значи не всичко е купил ...
;D ;D ;D
EMPEROR:
Или пък няма да се регистрират, защото няма да виждат какво има във форума. Много форуми могат да се четата без проблеми и без регистрация. Пример www.hardwarebg.com/forum . Единсвеното недостъпно там са обявите, което може би е решението и при нас. Въпреки че доста народ е намерил форума ни благодарение на обявите като е търси през гугъл! Затова въпроса е доста деликатен и не става с едно щракване на пръстите.
Vlado:
Тъй като аз основно допускам нови членове във форума, мога да споделя какви са моите наблюдения по въпроса, а те са, че откакто позволихме на гости да наблюдават форума свободно почти няма кандидат потребител, който преди това да не е влизал поне дузина пъти като гост. Тъй че, поне според мен, свободната видимост е един добър ход от наша страна и трябва да се запази.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия