Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....
XRISTO:
Като ще се говори за филми ,защо пропуснахте и детското "Томас и неговите приятели"?Може да ви се струва бебешко,но в него има доста интересни неща от света на моделизма. ::)
jopeto:
Че то си е изградено изцяло на модели. Даже някъде бях виждал и комплект с лицата на локомотива Томас. От това филмче съм видял доста идеи за макет едно време. Тунели, зидове, ландшафт.
hristo:
Тук не може да не се спомене един култов немски филм. Казва се "Любов, смърт и влакове" и го даваха преди около десетина години по Канал 1. За съжаление го нямам нито на диск, нито на видео касета, но на кратко в него се разказваше за:
Младо семейство се премества в нов град, в ново жилище. Оказва се, че хазяйна е запален любител на железниците.Постепенно той "зарибява" младия мъж с хобито си. Стига се до там, както се досещате, че мъжа въобще не обръщаше внимание на жена си, ходеше само по хоби сбирки, напълни къщата с модели, даваше всичките си пари за влакове и т.н.-добре познато на повечето от нас. Накрая жена му го уби и го зазида в един от макетите му-диорама на виадукта Лангвасер в Швейцария.
Целият филм е изпълнен с модели, макети, магазини и въобще всичко за хобито.
Ако някой може да го намери би било супер!
EMPEROR:
WOW ... това и аз искам да го гледам...
А имаше още едно филмче за едно момче дето мечтата му беше да си има влак... спомням си че ходеше при едно друго дете дето имаше много влакове и макет... накрая на филма за някаква нова година нашият вече пораснал пис се сдоби с някакъв стартов сет... това помня само, ама филма сигурно е от преди 15 години и повече...
OBB_Rh_2016:
Е не.... :'( тоя филм Love, death and trains го няма никаде из нета ни по торенти ни никаде ,а толкова искам да го гледам !!!! :-\ :-\ ако се казва найстина така (филма) го няма никадееееееееее :'( :'( :'(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия