Автор Тема: Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....  (Прочетена 143396 пъти)

widowmaker

• Гост
  • Trade Count: (0)
Еееееееееее  :sarcastic:

XRISTO

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
Цитат на: topalov link=topic=889.msg72204#msg72204 date=1328040811
Цитат на: widowmaker link=topic=889.msg72202#msg72202 date=1328040143
за тия, които нямат достъп до канала:
http://zamunda.net/details.php?id=259123&hit=1
А за тия, дето нямат достъп и до замунда? Бъди човек все пак!  :lol:

Ще им го запиша на VHS. А може и на Betamax.  :haha:

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1710
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
Голям, по-голям, най-голям влак!

Жанр: научно-популярен филм
Източник: ТВ Нешънъл Джиографик България (Фокс)
Продуцент: Martin Gorst
Година: 2011
Времетраене: 45 минути
Аудио: българско

Описание: Вижте как с напредъка в инженерството сградите и структурите стават от все по-големи и по-големи. Проследете техническата история на френския свръхскоростен влак TGV, който има възможност да достига над 300 км в час. С него беше поставен нов световен рекорд за свръхскоростен влак - 574.8 km/h.

Best Ripper

• Trade Count: (17)
  • Hero Member
  • Публикации: 3377
  • Рейтинг: 551
  • Освободил се от форуми...
« Последна редакция: 11 Февруари 2012, 12:37:53 от Best Ripper »

fpk1999

• Hero Member
  • Публикации: 507
  • Рейтинг: 21
  • Перфектният мащаб е 1:1 !!!
http://vbox7.com/play:9efb354321
http://vbox7.com/play:a23f37ccff

И двете катастрофи са ужасни :wild: ,но първата е много особена,поне за мен.До сега не бях чувал кораб да е предизвикал влакова катастрофа... :diablo:...

Best Ripper

• Hero Member
Преводът на втория филм е брутално некадърен - типичен "професионален" превод от последните години... Никаква терминология, все едно е правен в час по трудовото!  :angry: А па кондукторът на влака си плаче направо за Бухенвалд, баси тъпото парче е бил...  :wild:

mill

• Гост

Уникален! Невереоятен!25 серии :yahoo:

Best Ripper

• Hero Member

КАТАСТРОЙКА

Има и доста интересни неща за приватизацията на железниците, "ползата" от нея, файдата от "частния" сектор в транспорта, водоснабдяването и електроснабдяването, "ударна приватизация"...  :drinks:
« Последна редакция: 03 Юни 2012, 19:59:14 от Best Ripper »

evrokoma

• Гост
В 15:30 по Discovery chanel има поредица "поточна линия" с тема за руски локомотивен завод

Цитат
Поточна линия: Епизод 6
Неделя 10 Юни, 15:30
Най-големият железопътен завод в Русия има само три дни да завърши огромен локомотив. Ще успеят ли да са готови навреме за посещението на премиера?

приятно гледане :drinks: :drinks: :drinks:

toniemi

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Публикации: 4818
  • Рейтинг: 648
  • Направи си сам и ще ти олекне! HO,Z Само БДЖ
Цитат на: evrokoma link=topic=889.msg79143#msg79143 date=1339304318
В 15:30 по Discovery chanel има поредица "поточна линия" с тема за руски локомотивен завод

Цитат
Поточна линия: Епизод 6
Неделя 10 Юни, 15:30
Най-големият железопътен завод в Русия има само три дни да завърши огромен локомотив. Ще успеят ли да са готови навреме за посещението на премиера?

приятно гледане :drinks: :drinks: :drinks:
Дават друго :angry: :angry: :angry:

evrokoma

• Гост
Тони това беше според EPG-то на Булсатком ,и аз се ядосах като видях друго а така се бях приготвил със студена бира и цаца за да го гледам :angry: (не че не изпих бирата ама......)

mitko0888

• Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 2437
  • Рейтинг: 1036
  • H0, еп. I, II, III, IV, София
    • Снимките ми ...
Цитат на: evrokoma link=topic=889.msg79161#msg79161 date=1339340423
Тони това беше според EPG-то на Булсатком ,и аз се ядосах като видях друго а така се бях приготвил със студена бира и цаца за да го гледам :angry: (не че не изпих бирата ама......)

Да знаеш че не ти е от Булсатком-а. Nat Geo редовно дават други неща, а не тези в програмата.   :fie:

Loco-motion

• Гост
http://press.discovery.com/asia-pacific/sci/programs/life-line/

На 75я рожден ден на Невз - най-голямата фабрика на Русия за производство на подвижен състав за железниците - на посещение пристига управляващият с железен юмрук министър-председател Владимир Путин.

Той инспектира изпълнението на масивна поръчка за локомотиви, направена от неговото правителство с цел да модернизира изпадналата в тежко положение железопътна мрежа. Но на прозводствената линия възникват конфликти между персонала. В чудовищно-големите локомотиви са открити пукнатини. А липсващи части означава спиране на производството и работници без заплати. Дали Невз ще произведе влак, достоен за премиера? Или работниците ще се озоват в Сибир? Това е живот на ръба д дивия, дивия изток.

Жълтият стил на резюмето дразни, но сюжетът звучи доста интересно. Предвид простотията, която ни залива напоследък от телевизията аз нямам кабелна. Но в отдели случаи като този съжалявам за това обстоятелство. Ако може някой да го запише, защото не го намерих в нета.

XRISTO

• Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
Аз също почти съм я отказал (телевизията), като цигарите.  :spiteful: Само все още ме изкушават National Geografic, History, Explorer, Discovery и Animal Planet, ама и те нещо започнаха твърде бурно да се развиват в негативна насока, та и тях ще ги отсвиря скоро, май.  :yes:

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Булсатком излъчва Дискъвъри в два формата  - обикновен цифров и  HD (високо качество).
От там ви идват разминаванията с този филм, защото двете програми са с различни програмни схеми.