Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....
hristo_t:
--- Цитат на: Rizar link=topic=889.msg80360#msg80360 date=1343033014 ---Хареса ли ви филма? :)
--- Край на цитат ---
Филма ми дойде малко тежък, но макета на човека определено ми хареса.
По едно време като видях как започна да чупи къщичките и да удря влаковете в стената се разсъних.
TheJackal:
То от самото начало си пише, че филма си е психологическа драма. Лично аз не си падам по този тип филми. Седях и го гледах до толкова, че да видя как е направен макета. За мен доста по детски, напомнящ ми артикулите на "MEHANO" и "PIKO" - въпрос на виждане, "американците нещо не ми се вписват в представите за хобито, може би само парните им локомотиви". Друго си казват европейските макети и начин на мислене, особено когато е "Германия" във всичките и епохи. :)
Rizar:
--- Цитат ---По едно време като видях как започна да чупи къщичките и да удря влаковете в стената се разсъних.
--- Край на цитат ---
Аз пък си помислих... нямаше никога да ги счупи за тая сцена, ако той наистина бе правел макета... :)
Тази сцена от снимката обаче не съм я видял в филма,.... а вие?
Ivo Nedkov:
Днес по BTV от 15:30 ч ще дават френския филм "Покана за вечеря"
Главния герой в една стая в къщата си има макет,
а в коридора и в хола също има трасе, което пречи на жена му...
Гледайте го, интересен е !!!!!! :yes: :yes: :yes:
hristo_t:
Ей супер,, непременно ще го гледам.. Дано и детето да заспи иначе....ще го гледам на крак ;D
Благодаря за инфото!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия