Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....
Ivo Nedkov:
Който е изпуснал филмите:
Atlas Shrugged: Part I / Атлас изправи рамене: Част I,
Atlas Shrugged: Part II / Атлас изправи рамене: Част II
може да си ги "дръпне" / "свали" от най извесния торент тракер "З.....А"
Филмите са свързани с жп транспорта.
urko:
Филмите дори по българските телевизий ги извъртяха!!!Не са интересни толковна с жптранспорта(при това са фантастика)колкото са политически настроени как тъпите и арогатни политици се опитват да управляват бизнеса и щастието на хората.Книгата впрочев си струва да се прочете!!!
Mixy:
"Неудържим" с Дензъл Уошингтън, сега по БТВ ;)
liro4605:
В този филм винаги съм се чудил, защо когато се закачиха не вързаха червата и спряха влака :search: .Кино!
Mixy:
--- Цитат ---В този филм винаги съм се чудил, защо когато се закачиха не вързаха червата и спряха влака
--- Край на цитат ---
Защото филма щеше да свърши на 20-та минута :pleasantry: А пък и щеше да е опасно, все пак са в движение с над 100 km/h.
Но дори и да го бяха направили, не трябва ли целия контур да е затворен? Те имаха прекъсната връка между втория локомотив и първия вагон. Иначе накрая, след като новобранеца се качи, целият влак спря на правата за под 10 секунди. Аз пък не разбрах, това със задействането на спирачките на всеки вагон - защо не сработи? Или пак щеше филма да свърши по-рано?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия