Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Филми - какво гледахте , какво препоръчвате , свързани с хобито и т.н....

<< < (13/56) > >>

Casper:

--- Цитат на: muncho link=topic=889.msg20918#msg20918 date=1236809057 ---Това е най-готиния сайт в нета.А вижте в строители ,най-горния ред ,дето са арматуристите има един ник :blush2:...ееех,а бяхме млади

--- Край на цитат ---

muncho (Арматурист - Търсач)  :)

Хубава работа сте свършили!  :thank_you:  Наистина е най-готиния сайт в нета и го препоръчвам навсякъде където мога.  :good:

EMPEROR:
muncho кажи за телевидението бре  ;D

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=889.msg20903#msg20903 date=1236786343 ---Хайде обаче без линкове към торенти, за да не ни погнат форума от НСБОП(Б) :)

--- Край на цитат ---

Да бе , немат си друга работа там...
Въобще не съм обърнал внимание на линка  :swoon:
Ето ви нов , оригиналната страница от която започна всичко...

http://www.pravdu.ru/lessons/petrov/

Само едно не ми е ясно ...защо аджеба руснак се е захванал с тези лекции???
Още повече и за ужас на някой , е действащ генерал , както казах от военнокосмическите сили на Русия.
(аналогията със "Старгейт" не е съвсем случайна  ;)...)

Вижте , чуйте и след това коментирайте ,ако ви се иска ...!

ritchie:
Какво  заначи   "Арматуристи - Търсачи" ?

--- Цитат на: muncho link=topic=889.msg20918#msg20918 date=1236809057 ---Това е най-готиния сайт в нета.А вижте в строители ,най-горния ред ,дето са арматуристите има един ник :blush2:...ееех,а бяхме млади

--- Край на цитат ---

mill:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=889.msg20930#msg20930 date=1236838980 ---muncho кажи за телевидението бре  ;D

--- Край на цитат ---
За HD -то ли,ко да кажа -връЙ на сладоледа ;D .До декември бяхме с едно JVC ,скъса ми нервичките .Sony - куча марка ,а картината...НD е истината ...ша знаете.
За Ричи :
Арматурист -търсач  означава да следи и с каквото може да помага за развитието на сайта.Ама отдавна нямам никакво време за това.Евала на пичовете ,че не ме забравят.Всички голеееми купонджии и много готини .От Пей през Никра до Миленски -най-стойностните субтитри  са направени от нея.Не съм виждал друг да следи за запетайки,тиренца и точки,преди да пусне титрите в нета.Да са живи и здрави ... :give_heart:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия