Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Дискусия относно името на клубa.

(1/21) > >>

EMPEROR:

ИМЕ - тук имаме три варианта на този етап:
 - Клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion"
 - Асоциация на българските жп моделсити - "Railway Passion"
 - Национален клуб на българските жп моделсити - "Railway Passion"
Също така имаше и предложение за двуезичен формат, а именно - Клуб на българските жп моделсити - "Железопътна страст", който поне на този етап отпада, тъй като трябва да се уточнят първо регистрационните такси и може би този "двоен стандарт" ще трябва да се заплати и съответно в двоен размер. Друга причина е, евентуално ни представяне и пред други съмишленици извън границите на България.

Нещата са далеч от окончателни, но ето че поставихме основите. Ще помоля всеки участвал във вчерашната дискусия, както и тези които по един или друг начин имат или искат да имат отношение към този клуб, да дадат своето мнение и/или предложения. Критиките също са добре дошли, но нека това не се превърне в поредният конфликт, защото пред нас са общите цели на клуба и ще успеем само и единствено, когато има мир, разбирателство и компромиси. В момента в който темата тръгне в грешната посока, ще бъда принуден да я заключа. Надявам се да подходите сериозно и без излични дразги и препирни да изработим ЗАЕДНО плана за развитието на клубът.
Благодаря Ви за вниманието!
С уважение,
Екипът на Railway Passion

pach:
"Rаilway Passion Club"

ми се струва най-подходящо , тъй като включва името на форума от където ни тръгна идеята (все пак тук се срещнахме и запознахме всички - тук си обсъждаме и ТОЗИ клуб) и да е национален (но без обобщение от типа "първи" или "единствений" и т.н.) което ни позволява и вътрешно устройство  от  различни секции по градове.Няма нужда от двойно изписване - просто в името при регистрацията може да бъде уточнено и съдържанието на българският превод на това име.Както е при фирмите с тире.Тоест има го в регистрацията , но у уточнено че не е задължително да се изписва , винаги цялото.

EMPEROR:
Между другото и на мен ми харесва така...

А плюс това е идейно предложенията наистина да ги слагате в червен текст, за да се открояват като такива.

schatsi:
Клуб на българските жп моделисти - "Railway Passion"

Ще ми се името да не е само на английски . Така ще се намира лесно и в българските търсачки , а и дори невръстните ще разберат за каво иде реч...

Gervasii:
може би името трябва да звучи на български добре и да име унифициран превод на английски, немски и френски езици

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия