Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Дискусия относно името на клубa.

<< < (7/21) > >>

EMPEROR:
Първо от думата клуб... второ никой не е казал, че към името няма да има пояснение... Това явно ви обягва... Ние ще регистрираме ИМЕ ! Т.е. дори думата КЛУБ не влиза в името...
RAILWAY PASSION TM (Trade Mark), какво опасяваме се някой да не ни вземе "Национален клуб на българските ЖП моделисти"????????????? Регистрира се име, а не описание. Поне така си мисля аз. Затова и моят глас е за кратко и лесно запомнящо се име.

pach:

--- Цитат на: vasko58 link=topic=898.msg11785#msg11785 date=1224605017 ---Имам един въпрос  ::) Как обикновенния българин ще разбере, че става въпрос за железопътен моделизъм, като прочете "железопътна страст" ???

--- Край на цитат ---
Много просто - не става въпрос само за моделизъм - за това е "страст" - обхваща всичко като "историзъм", "моделизъм" , "модулизъм" , "фото-" , "факто-" и тем подобни "-изми"  и уточнява , че е на доста по-високо ниво от "хоби" , "влечение" , "интерес"...
Дай по-силна дума от "страст" , ама без тия дето направо ще ни освидетелстват за жълти книжки... ;D ;D ;D

refil:
Абе на мен не ми е много просто.Както съм с мръсно съзнание си мисля и нещо дрруго.Така ,че по тази част може да се помисли  :D

Adrian:

Национален клуб "Железопътна страст" - България

refil:
Според мен трябва да има "моделиски"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия