Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Дискусия относно името на клубa.

<< < (19/21) > >>

Vlado:
Така де и затова дай да си създадем нещо за нас си, дай да се затворим в себе си и да се самопровъзгласим за всезнаещи и всеможещи и да обявим нашата воля за воля на всички! Много удобно няма що! От клуб за всички ще се превърнем още в зародиш в клуб на малцина, пък останалите ако им харесва, да идват, ако не, да си гледат работата. Пламене, не това е идеята, но изглежда ти не можеш да разбереш този факт и упорито защитаваш недемократичната си, едностранчива и дори егоистична теза. Слава Богу, никой не споделя погрешните ти залитания, иначе клубът е обречен преди да е възникнал. Водиш енергично твоя си борба, но в погрешна посока. И аз няма да ти помогна в тези ти усилия, уверявам те! :(

Best Ripper:
pach, много съжЕлявам, ама не виждам какво смесваш съвсем различни неща. Какво значение има моя ник /или на който и да е/ с името на клуба и сайта????  >:(  Като сте се захванали със зъби и нокти за тоя "Клуб на българските железопътни моделисти "Railway passion" - пейшънствайте...Повече няма какво да пиша, казах каквото има.. Който иска и може, ще ме разбере... Повече няма да взимам думата, освен ако не ми дойде на ум някакво друго, НОВО приемливо име за клуба...

pach:
Владо , не знам някой да се е провъзгласил за всемогъщ и всеможещ тук.Аз и друг път съм те питал - ти под леглото вечер поглеждаш ли?
Нито пък обявявам нашата воля за такава на всички.Това го направи един твой колега от Пловдив - да не би да ви е нещо като общ определител , тези ви мисли?
Колкото до клуб на малцина - явно ти си голям мераклия за такъв , защото аз съм изяснил за Ен-ти път само два поста по-горе моето виждане за такъв клуб

--- Цитат на: pach link=topic=898.msg12940#msg12940 date=1226666441 ---
Да , вярно е - правим клуб за всички:
- и за моделисти .
- и за колекционери .
- и за  макетисти .
- и за модулисти .
- и за историци.
-......................
-......................
-.....................
- и за всички останали които подкрепят идеята не само морално ...

--- Край на цитат ---

И не е необходимо точно ти (включилият се в движение поради заетост) да ми обясняваш идеята на този клуб.
Ако на горното ми определение за клуб на теб ти звучи недемократично , едностранчиво и егоистично (както го описваш) май въобще не си в час , за кой клуб става въпрос тук.
Слава богу но това не са грешни залитания в очите на никой освен теб.Явно или са ти поставени някакви задачи от себеподобни , или ти самият гониш някакви странични интереси покрай този клуб.
По друг начин не бих могъл да си обясня , как под формата на благовидност , всъщност постоянно спъваш работата по клуба , а на последък и по - конкретиката на устава.
Не е вярно ,че се пънеме по новият (стар) устав - ти просто ми прати с копи  и пейст всъщност точният текст на закона , като разкара излишните членове и останалото преномерира.
Когато те попитах за конкретни неща , ми написа , че така си ги видял в други подобни устави , но не можа да ми обясниш защо са приложими и за нашият документ.
Всъщност нямаш обяснение , тъй като въобще не желаеш да влезнеш в ''духа на идеята за този клуб" , не влизаш в излишно замисляне по конкретни въпроси , и точно тук заподозря , че си визиран в моето мнение.
Хронологията на работата по устава накратко:
събота следобет на първата жива среща по устава
- Ама не си ли получил пощата с мойте файлове!?  :o - аз още в четвъртък ти ги пуснах.
Файловете ги получих чак във вторник , когато наистина бяха пуснати.
В четвъртък ти ги върнах с коментари в три цвята изразяващи моето мнение.
В петък някой неща бяха обработени от теб (но най-фрапантните разминавания) всъщност бяха и доразширени , с намеците че не е сигурно така и трябва да се консултиращ с колеги (пък дори и тяхният съвет не усвояваш - да го направиш максимални близко до подобни на сродни клубове).
И от понеделник насам когато сутринта ти пуснах новите уточнявания по файла с устава , седим въртим палци и чакаме да се включиш със вещо мнение - ама ти се включи единствено в биенето на тъпана с изказвания от рода , пънем се да направим устава.
От много пънене , накрая май ще се оакаме - което е целта на доста повече хора (в това число май си и ти!?) отколкото са хората които искат да направим клуб.
-------------------------------------
Уважаеми Best Ripper , питам също като Адри , като си борец за чистотата на родният език и името на клуба да е на български , защо  ника ти е на чужд език , или поне да ми го преведеш , да знам какво значи защото не е на български и нищо не отбирам.
Явно не четеш внимателно , защото никой от работещите по учредяването на клуба не се е хванал за конкретно име , единственото което и в твое присъствие в онази събота уточнихме , е че ще си е българско име на кирилица !!!
И точно защото само това конкретно имахме свършено , пуснах анкетата - да си избирим име по най-демократичният начин.Дори допуснах и име на латиница (правописна грешка от моя страна) от мерак същата тази анкета да е максимално обхватна ..
Някъде да четеш в анкетата или в мои изказвания сега това име за което пишеш ти -  "Клуб на българските железопътни моделисти Railway passion'' !?!?!?!?
Не ми слагай чужди думи в устата - името за което съм гласувал в анкетата поне фигурира там , докато това тук май само определен кръг хора го виждате и постоянно ни връщате към него.

zazo:
Момци, не така де. Нещата почват да излизат извън контрол, малко. Нормално е не всеки да е максимално ангажиран с идеята за клуба, нормално е и да има спорове, но взаимните обвинения на помагат за нищо. Да процеса по формирането на клуба тече от доста време, самия аз в един момент участвах доколко мога активно, а напоследък съм почти само зрител, просто щото не ми остава време. Айде да изчакаме да приключат анкетите, да видим какво е гласуването и все си мислия, че ще можем да продължим напред.
Не мисля, че някой спъва работата умишлено или просто от проклетия.

pach:

--- Цитат на: pach link=topic=898.msg12940#msg12940 date=1226666441 ---
Да , вярно е - правим клуб за всички:
- и за моделисти .
- и за колекционери .
- и за  макетисти .
- и за модулисти .
- и за историци.
-.и за Best Ripper
-.и за Владо-.....................
- и за всички останали които подкрепят идеята не само морално ...

--- Край на цитат ---

Чакаме резултатите от анкетите , и хората да влезнат в час...
 ;D ;D ;D ;D ;D
Когато ми приписват чужди думи и грехове , трябва да изпусна парата под някаква свободна форма на мястото на което си е.
Да ме прощават админите ако съм заразил темата с мойте изказвания!
 :-X

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия