Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Дискусия относно помещението на клубa.
martzaro:
Бест Рипър е до тук с най читаво предложение и бих казал най смислено. Тук някъде има ма мнооооого мисъл и истински добра идея, пък и не виждам с какво това ще разбута стройната организация БДЖ. Въпросът е един и по-точно как трябва и към кого да се подходи с искане за помещение собственост на БДЖ /да не налетим на някой измислен чиновник шурей на лелинчото на вуйна му дето е очинайка на сестра му/. Мисля си че след като се регистрира клуба официално вече от името на КЛУБА в писмен вид трябва да се отправи запитване-молба до компетентният НАЧАЛНИК /трябва колегите от БДЖ да кажат до кого/ с ясно изписани цели и приоритети за използването на помещението.
Не зная ..... поне така си мисля ??? ???
pach:
Такааа, тази тема я оставих последна, защото всички знаем, че във връзка със основаването на "Клуб железопътен моделизъм - България" вече се нуждаем и от подходящо помещение.
Тоест темата все още е отворена за предложения и обсъждания!
:yes: ;D
eurostar:
Моето мнение е, че помешението на клуба трябва да е достатъчно голямо за да служи за постоянно изложение на действащ макет с билетчета за вход (като тези юнаци http://www.youtube.com/watch?v=aOKsMN9J3PY&feature=related). Трябва да е тематично свързано с БДЖ. Според мен няма по-подходящо място в България от мецанина на Централна гара София. Сега там има някакви павилиончета и едно кафе, в което няма клиенти откакто пушенето е забранено. Може би трябва да се помисли за някакви преговори със собственика на гарата (Столична община или БДЖ - не знам кой се разпорежда там)...
pach:
--- Цитат на: eurostar link=topic=902.msg29214#msg29214 date=1254734965 ---... Според мен няма по-подходящо място в България от мецанина на Централна гара София. Сега там има някакви павилиончета и едно кафе, в което няма клиенти откакто пушенето е забранено. Може би трябва да се помисли за някакви преговори със собственика на гарата (Столична община или БДЖ - не знам кой се разпорежда там)...
--- Край на цитат ---
Много си скромен колега !... :angel:
Аз предлагам направо цялата гара да преградим и да преминем в мащаб 1 : 1!
:yahoo: :dance1: :dance1: :dance1:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия