Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Предложение за устав на "Клуб железопътна страст".
Vlado:
Лично аз го зафащам отново с цялата строгост при семантичната и граматическа проверка.
;)
pach:
Абе стига се ебава с тая граматика , дай да го оправим юридически а за граматиката и дете може после да ни го редактира.
;D ;D ;D
pach:
Направих промени по-горе...
Някой (преобладаващите) са граматически , но има остатъци от старото предложение , които са ми убягнали вчера при редакцията.
Сигурно има и още - четете и помагайте.
Преди разпечатка проверявайте - отдолу си пише кога за последно съм го променял...
Vlado:
Пламене, като правиш промени, моля, маркирай ги с друг цвят, защото сега, за да рабера какво си изменил, трябва целия текст да прочета, като и не забравяй, че аз също работя по Устава и съвсем скоро ще дам моите предложения, а така става манджа с грозде - никакъв синхрон.
pach:
Споко Влади , грешката е моя...отказах се от маркиране , щото е трудоемко , пък видя в събота , разпечатаното бе най-старото...
изключая твойто от четвъртък и мойто от петък следобед (дето го изпуснах та се разпиля - нали по твойто все пак четохме)
Кой ти гледа освен аз и ти... ::) ::) ::) ;D ;D ;D
--------------------------------
Добре , сега сериозно , от тук нататък ще го правя в червено , както и предишният път . Изинявай ако съм те върнал назад.Пускай ми на ЛС твоите промени , ще ги вписвам и тях.
Впрочем онова писмо от четвъртъка още не се е получило - виж си настройките и дали имаш потвърждение за изпращане и отваряне.
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия