Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Предложение за устав на "Клуб железопътна страст".
pach:
В другата тема съм качил вече втори примерен устав на сродно сдружение...
Много информативно служат.наистина не откриваме топлата вода... ;)
mill:
Аз като познавам хората които са се нагърбили с тази трудоемка задача от бюрократична гледна точка,подкрепям и съм съгласен с това което решите в Сф. ;) :)
martzaro:
Изцяло и необратимо подкрепям предложението за устав на колегата Пач, според мен е написан ясно, точно и категорично и най-вече разбираемо. До колкото разбрах е разработен съвместно с Влади-модератора така че поздравления на всички които са участвали в създаването на устава и мисля че е време да се премине на следващ етап.
Обаче все си мисля че участваме все едни и същи в цялата работа съдейки по изказванията и гласуването. Ей хора тази работа няма да е истинска без участието на всички регистрирани членове на сайта. Бе то ще си проличи като почне да се плаща членският внос май ??? ??? ??? ??? ???
pach:
--- Цитат на: martzaro link=topic=912.msg13618#msg13618 date=1227603590 ---Изцяло и необратимо подкрепям предложението за устав на колегата Пач, според мен е написан ясно, точно и категорично и най-вече разбираемо. До колкото разбрах е разработен съвместно с Влади-модератора така че поздравления на всички които са участвали в създаването на устава и мисля че е време да се премине на следващ етап.
Обаче все си мисля че участваме все едни и същи в цялата работа съдейки по изказванията и гласуването. Ей хора тази работа няма да е истинска без участието на всички регистрирани членове на сайта. Бе то ще си проличи като почне да се плаща членският внос май ??? ??? ??? ??? ???
--- Край на цитат ---
:( :( :(
martzaro , приятелю , ти завинаги ще си останеш сред нас !!!
Последните ти думи тук , вече са изпълнени!
Е не точно от нас ...но пък вече има светлинка в страната ни за по-добри човешки отношения...
Основан е първият български клуб "ЖП Моделисти".
Не е тук обсъжданият , но пък е Български.
Почивай в мир приятелю!!!
:yes:
pach:
martzaro,
приятелю макар и със забавяне от цяла година , клубът ни вече е факт.
Жалко, че ти не можа да бъдеш сред учредители те му, но винаги ще си с нас.
На 03 октомври 2009 година бе проведено учредително събрание , на което се взе решение за учредяване на "Клуб железопътeн моделизъм - България" , приет устав и подписан протокол от учредяването.
Учредители станаха общо 19 човека.
Бе избран председател и клубно ръководство, както и контролен съвет.
Благодаря на всички обединени железопътни моделисти които проявиха зрялост и ясно съзнание при учредяването на този Клуб.Сега може само да работим заедно,да увеличаваме броя на клубните моделисти, да популяризираме това прекрасно хоби.
Очакват ни много и дълги приятни мигове с моделизма и в компанията на приятели, луди на тема "влакчетата" ;).
Честито!!! :clapping: :clapping: :clapping:
Честито на всички учредители!!!
Темата смятам , че е приключена и може да бъде заключена.
:hi: ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия