Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Начални стъпки за създаването на макета на Xristo

<< < (16/20) > >>

pach:
Въпреки тренирането , вече се вижда че резултати имаш.
Ако обърнеш последният ти план огледално ще е по-добре.При това може да го разработиш на старата площ , покрай лявата стена да имаш една чудесна голяма гара , а овала , със сдвоено трасе да ти минава на модулен принцип (ширина не повече от 50 см) така:
Излизаш от горната гърловина на гарата , завиваш на дясно , като отзад ти остават комина , колоната и прозорчето , пак завиваш на дясно и минаваш покрай трите тръби отдушници до дясната стена , пак завиваш и минаваш пред вратата (тук е подвижната част - някой даже не правят модул а пляскат един голям стоманен мост , става още по лесно!!!) и след последният завой си отново пред гарата (долната гърловина).
Това би било трепач макет + шест / седем модула .Тия покрай стената в дясно може да са съвсем тесни - примерно 15-20 см...
бах м**** му , пак ми развинти фантазията....
 ;D ;D ;D

Още не съм пил кафе , та си коригирах правописа... :-[

XRISTO:
Знаеш ли Pach, това от дясната страна не са колони, а PVC тръби, отдушници на канализацията и вентилационни на баните.Мога даже да ги пробия и евентуално да им залепя отвътре други тръбички и да ги ползвам като тунели.  ;D ;D ;D Да си призная честно, въртя ми се подобна идея преди време...  :)

Adrian:

pach:
Именно нещо таково като това дето Адри го показва.Само че тук TUR-а (врата на немски ) и klappbrucke (моста) са вдясно .Но точно това е идеята ,при твоето помещение... ;)
Впрочем идеята за тесните модули край стените си е на Адри в този форум.Както и стоманеният мост гигант пред вратата. ;)
 ;D ;D ;D

Adrian:

Ице , гледай един пич в стая , като твоята , как се е увъртял :

click!

http://www.modell-eisenbahnwelt.de/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия