Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Сайт със снимки на влакове от различни държави
TheJackal:
Здравейте!
Ето на какво се натъкнах съвсем случайно ровейки из интернет: http://bahnbilder.warumdenn.net/ . Интерсен сайт с много снимки на подвижни състави от доста държави. Приятно разглеждане! ;D
Adrian:
Adrian:
След като се кефехме на зелената 118-ка днес , ето 1 седмак на същата транспортна компания , който кара композиция от така любимите ми самора3товарни..,.
и още...
явно днес е денят , посветен на локомотивния дизайн ! -
pach:
хахаааа"!!! "Сергей- Тайга-Миша" в крайна сметка се оказа "Дракон"!!!
;D ;D ;D
Der Hetzer:
Чакайки-посрещайки преди около месец на Централна гара един познат, се поогледах наоколо и забелязах че в едно доста голямо процентно съотношение, много, ама много голяма част от вагоните бяха окепазени по подобен начин от подобни "рисувачи на дракони" (в случая беше с изчекнатите им текстове, неразчитаеми от пръв поглед)...
Някои от тези пишлемета може и да претендира, че това е "изкуство", "ъндърграунд-култура" или не знам си кво, това си е техен проблем, да си рисуват по наркоманските комуни, искам само един келеш от тези "драскачи" да ми падне между ръчичките, освен перманентния неколкоседмичен грим, който мечтая да му положа - със сигурност ще му взема всичките спрейове и ще му боядисам физиомутрата, пък нека после дойде баща му да се разправя ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия