Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделче на къщичка!

(1/2) > >>

martzaro:
Всичко започна като интрига между мен и тази австрииска мукава с дебелина 5,5 мм. здрава като пластмаса и лесно залепваща се с Ц200. В началото с първият опит за къщичка видях зор докато я изрежа бах мааа му отидоха две остриета на макетен нож за един модел, после го схванах как става и без усилие просто трябва да се повтори няколко пъти среза за да стане равен и да се отдели лесно от основното парче.

След това се оформят стените с мазилката от трици и лепило като след изсъхване ненужното се издухва /с помоща на гаджето което и без това няма какво да духа./

ето и къщичката в недовършен вид......остава да се сложат процорците и да се доизкусури покривчето. сори ама пластмасовите заготовки за покриви на „нох” струват 14,50 лв. парчето така че и шкурката е добре за покривчета.

Maktub:
Хе, супер къщичка, идеално си е станала  :)

JesusBlack14:
Аз май ще направя същото със моята гара на Пико. Мисля си го от много отдавна  :)

Vlado:
Е-е-е-х, JesusBlack14, идеята е хубава, но моделистът, нашият уважаван приятел martzaro почина при автомобилна катастрофа преди няколко години. Мир на праха му!
Дори предлагам темата да се заключи!  :(

KRAKOMOBILA:
Хубаво, че ни припомни за тоз хубав човек.. Вечна му памет.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия