Главен форум | Main forum > Faller Car System

Видео, онагледяващо работата на FCS

<< < (2/5) > >>

Adrian:


Отворко , това не върши работа в случая ;) то е за Google,Youtube и още нещо :)

pach:
И аз пробвах - нъцки! >:(
Дайте идея???

TheJackal:
  Интересно, но щом казвате , значи е факт! :'( Като се замисля, би следвало да погледнете в папката на инстала на браузера Ви, защото до колкото знам било то от телевизия онлаин или от ютубе, и ред още други такива, за да се възпроизведе даденият файл е времеви и се сваля в някоя от папките на дадената програма. Лошото е, че не мога да Ви посоча разширението на този файл.

Adrian:
миналият път , когато Тонката постна филмчето с подмяната на баластра - някой ми даде линк за сваляне , значи има начин / bdz43r  , казвай , братле ? - ти беше !@

TheJackal:
  Да , ето я програмата, казава се: WM Recorder. Теглете я от http://www.data.bg/ или от някой друг сайт, в който да я има с крак или фрее версия.
  WM Recorder - Програма за записване на аудио и видео стриймове от Интернет:
WM Recorder е програма за записване на аудио и видео стриймове от Интернет. Така ще можете да запишете любимите си предавания, без да се налага да имате тунер за компютъра. Ето основните му функции: записване на защитени с парола видео предавания; възможност за настройка за запис в определено време(с опция за ежедневни; ежеседмични и т.н. записи)записване; пускане, спиране на пауза и продължаване на задача; инструмент за разделяне и събиране на аудио файловете; вграден аудио и видео конвертор; запис дори и при слаба Интернет връзка; поддържаните протоколи за стрийм са: RTSP, HTTP, MMS; поддържаните аудио и видео формати са: WMA, WMV, ASF, ASX, MPEG, AVI, WAV, RM, RA, FLV, MP3, MOV.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия