ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
Tatcho:
При мен няма проблеми с форума :)
CaLLlo:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=944.msg22664#msg22664 date=1238931882 ---Абе, някакъв проблем ли има с форума?!До преди малко изобщо отказваше да се зарежда, а сега става, но е един такъв муден...пък не е от нета - друго всичко се зарежда като стрела? :no:
--- Край на цитат ---
Всякакъв форум има нужда от някакви профилактики, въпреки това този е един от най-рядко спираните, щото знам какво става по другите чатове и форуми и колко често нещо не е наред.
pach:
.
EMPEROR:
Дай Боже НИКОГА да не се "издигам" до твоето ниво. А ти вземи и си направи форумче, в което няма да има "Музикални поздрави", след като не ти харесва тоя форум. Щото аз и Владо сме го правили. Като не ти харесва какво правиш тук?
Аз не скучая, не и с теб. Заядливи и обидни квалификации има само от твоя страна. След като всичко те изнервя в този форум просто НАПУСНИ и си направи такъв, какъвто на теб да ти се хареса.
pach:
Много ти е къса паметта...
Дали ще се разкарам от тук (пък може някой друг да се разкара...) го решавам единствено аз!
Освен ако не си проявиш модераторският .............и не ме баннеш !!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия