ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (23/99) > >>

Жоро:
Ма никой не рекъл, че трябва да е през уикенда, я колко дни в седмицата, се ша найдем ден за оливане :haha:

fyut:
 :yes: А'м коги!!!???

pach:
 :spiteful:  ------spiteful (английски) -------злостен (български)------- злобный (руски)

На кой му хрумна това да го преведе точно като "хитрец" - както е обозначено в нашият форум?

Това е изключително подвеждащо - повечето хора го ползваме с нашето обозначение , но някои (дето малко им трябва) могат да го изтълкуват НЕ ЕДНОЗНАЧНО и да се заформи поредният псевдоскандал....

Струва ми се че това трябва да се промени , да се прегледат и останалите емотикони , за избягване на не еднозначното им  тълкуване!!!

Аз само визирам проблема и предлагам премахването му...
Но да сме наясно , модераторите решават -  дали ..., кое... , как... и кога !!!!
Дано някой не реши ,че пак се заяждам , но този път не се и шегувам!

Der Hetzer:
Aсолютно същото мога да кажа и за следния емотикон - :aikido: наречен "Айкидо". Айкидо е бойно изкуство създадено от Морихей Уешиба, специфично с използването на болезнени захвати, ключове, хвърляния и други подобни прийоми, докато илюстрираното на емотикона е "Джо-до" - пътят на късата тояга (името му идва от използваната до 1280 мм къса тояга наречена "Джо")

misho_tabakoff:

--- Цитат на: br118 link=topic=944.msg22764#msg22764 date=1239095585 ---Aсолютно същото мога да кажа и за следния емотикон - :aikido: наречен "Айкидо". Айкидо е бойно изкуство създадено от Морихей Уешиба, специфично с използването на болезнени захвати, ключове, хвърляния и други подобни прийоми, докато илюстрираното на емотикона е "Джо-до" - пътят на късата тояга (името му идва от използваната до 1280 мм къса тояга наречена "Джо")

--- Край на цитат ---

Са ако кажеш, че си учил и китайска медицина, ще ме закопаеш, та да не мога да се изровя даже!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия