ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
pach:
Ще подготвя официален протест по въпроса или тема в общи приказки !
Явно някой не си знаят родната история , или (което е по-лошо ) ги е шубе да не би да им сецнат пак парното...
Когато се обсъждаха разни представители на биологични видове , можеше макар и под сурдинка.Когато се обсъждаха символи на лошо управление - също можеше , но когато става въпрос за Българската историческа памет - вече не може!!!
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
pach:
Дано администраторите не изтрият и тази тема , щото като гледам, май нямам право да пиша в другите теми!!!
Официално искам да изкажа възмущението си (имате късмет че не сте пред лицето ми в този момент) от модераторите на този форум!!!
Някой от тях (за всеки случай не ви слагам в една група) за пореден път се престарава и върви след мен като старателно трие постове в които задавам конкретни въпроси!!!
Отговор на тези въпроси не ми дават нито хорато към които съм ги задал, нито "страрателните" модератори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Едните защото са доволни от стореното тук - поредната тъпа провокация и търсенето под "вола - теле" а другите защото въобще не разбират нито материала на въпроса нито развитието на темата - просто "не са в час"!!!!!!!!!!!!!!!
По този начин показват само собственото си пристрастие и не разбиране на материята!!!
За пореден път част от модераторският екип, показва че не е на висотата на длъжността която заема!!!!
Искам да попитам до кога ще се отнасяте с пълно пренебрежение към някой съфорумци които вървят по всяка тема и я пълнят с откровенни глупости?????????????????????????????????????
Също така да попитам до кога ще сме длъжни да им четем тези глупости???????????????????????????????
До кога тези глупости няма да бъдат изтривани със седмици, а някой постове се изтриват моменталически и на часа щом бъдат засечени от "модератора" заел се да показва от името на целият екип отношението към част от нас простосмъртните съфорумци???????????????????????????????????????????????
До кога модератори ще проявяват показно предпочитание към хора които не са допринесли с нищо към този форум и лошо отношение към други форумци в това число и към мен??????????????????????????????????????????????
Нима не разбраха колко са жалки когато без много да са в час със развитието на темите, форума и взаимоотношенията тук, се намесват, показвайки своите лични предпочитания към определени имена ?
Това ли е модераторското виждане по въпроса за съдържението на темите,??????????????????????????????
ПРосто нямам думи като се видим очи в очи , тези които ми изтриха последните въпроси, какво обяснение ще ми дадат , как ще ми отговорят на този пост и какви мерки ще вземат по повдигнатият въпрос!!!
Vlado:
О-о-о-о, обяснение ще ти дам веднага: аз ти изтрих мненията и ще продължавам да ги трия докато не разбереш, че този форум е за жп моделизъм, а не за избиване на комплекси! И още нещо - сто пъти сме казвали, писали, преповтаряли и т.н. какво, как и къде трябва да се пише и ако това не ти харесва, не си за това място. А що се отнася до това дали модераторствам както трябва - не си ти човекът, който ще го определя! И тъй като в правилата има точка, която забранява да се коментират действията на модераторския екип се чувствай официално предупреден за налагане на бан при повторна такава твоя проява!
pach:
Значи така - когато задавам въпрос за ФРЕМО модул с размер 39 м х 2,90 м (!!!!!!!!!!) и питам какво му е фремото, как се сглобява, по кой стандарт се прави , как се транспортира ЗА ТЕБЕ ВЛАДО Е ИЗБИВАНЕ НА НЯКАКВИ КОМПЛЕКСИ???????????????????
Прощавай , но не знаех ,че те комплексирам , с тези и подобни въпроси , та ги триеш!!!!
Личи си , че отново имаш време да МАРОДЕРСТВАШ ВЪВ ФОРУМА което явно го бъркаш със модераторството!!!!!!!!!
Повярвай , между двете има огромна разлика , и аз пък най-официално ти заявявам , предупрежденито за бан , ДА СИ ГО ЗАВРЕШ ТАМ КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ Е ПЕКЛО!!!!!!
ЩОМ НЕ ТЕ Е СРАМ , И ДОРИ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯШ КАКВИ ГЛУПОСТИ ВЪРШИШ - ТАКА ДА БЪДЕ - НАЛОЖИ БАН АМА ДА Е ПО-ДЕБЕЛ , БЕЛКИМ ТИ СТАНЕ БЛАГО НА МИЖАВАТА ДУШИЧКА!!!!!!!!!!!
Значи само аз не пиша тук на тема железопътен моделизъм????????????????????????
Ти наистина си се самозабравил и нямаш вече капка срам или свян!!!!!!!!!!!
Форумните теми са пълни с какви ли не глупости и щуротии, но мойте постове не са в темите видите ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неочаквах така да си засереш очите и на черното да кажеш ,че е бяло!!!!!!!!!!!!!!!
Впрочем човека заради който ще ми наложиш бан, продължава да ти се слага , така че може би някой друг ще ти го ....... за да си седнеш най-после на мястото и да си вършиш работата като коректен модератор (да не се бърка с мародер)
Vlado:
Написаното не подлежи на коментар, то не е и нужен. Последствията също - Пламен с псевдоним pach ще бъде баннат за една седмица. След изтичане срока на наказанието правата ще му бъдат възстановени. При повторно провинение наказанието ще е един месец, при трето за постоянно. Решението не подлежи на обжалване.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия