ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
Adrian:
--- Цитат на: ivo link=topic=944.msg28183#msg28183 date=1252487167 ---Аз също подкрепям призива за толерантност. Който на който има да казва нещо извън темата и добрия тон :) моля на лична или на телефона или skype ...
--- Край на цитат ---
или на канадска ! :haha:
Adrian:
Здравейте.
Имам се за що годе нормален младеж на 22г., но мисля че имам сериозни проблеми с форума..и не само. Ще започна хронологически. Доста време се чудих дали въобще да ви занимавам с проблемите си, но ми е интересно да разбера какво мислите.
Тъй като съм доста добричък, даже прекалено, навремето ме тормозеха в чатовете. Естествено на мен това не ми влияеше никак добре, започнах да не ги посещавам и най-накрая напуснах ICQ. Затворих се в себе си, питах се къде е проблема и защо толкова не мога да се впиша в заобикалящия ме свят.
Стигна се дотам, че в един момент престанах да чатя с хора на моята възраст и ударих чертата на всякакви виртуални контакти. В момента влизам само е еБей колкото да си купя я Брава я...Тилиг. Не знам, когато си ги бидвам се чувствам спокоен, някакси се отпускам и мога да общувам по-лесно с хората около мен. Получавам онова самочувствие, което иначе ми липсва във Форума. Чатя,спамя...и в един момент не усещам как минавам границата. Имам отвратително спамене, излагам се пред близките си и пред съседите.Спамя колкото организма ми може да издържи. С две думи - нямам мярка.
Заради спаменето изгубих и работата си. Знам, че може би ако започна да чатя с хора на моята възраст бих могъл да спра да спамя толкова много или може би ако си намеря дружка ? Но тук идва другото, че ме е страх да не я разочаровам или някой да не ме нагруби. Просто досега в повечето случай се е случвало така и ме е страх това да не се повтори. Заради прекомерната употреба на спам загубих всичките си приятели и познати и не веднъж съм се разминавал на косъм да не ме баннат в някой форум.
Като заключение: Искам да се променя, но ме е страх. :swoon: :taunt:
piko1:
Бухахаха това вече е лудница :lol:
Адриане не лъжи хората бе това че спамиш като 22 годишен е друго нещо :lol: :haha:
предложение да се напарави група в форума Клуб на Анонимния Алкохолик - Моделсит :haha:
ще наемем и псхолог :spiteful:
адри лъжец каква е тази обява некоректно си я пуснал не си обявил и цена а колко са ти навити да те купят
ще те пуснем в Бея :lol:
Adrian:
добре ,че не ви станах навремето модератор - за правопис щеше да изгърмиш със седмична банетка :lol:
Vlado:
Колебая се дали да не добавя нова точка в правилата на форума със заложено основание за бан - множество правописни грешки... :wild:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия