ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (31/99) > >>

pavel75:

--- Цитат на: Vlado link=topic=944.msg28500#msg28500 date=1253275666 ---Да си дърпаме сютюените и да се плюеме...  :spiteful:

--- Край на цитат ---

Остави ама един път от фирмата ни замъкнаха на Пейнт бол. Ако знаеш само колко разтоварващо действа.

piko1:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=944.msg28498#msg28498 date=1253275532 ---За това предлагам - да се съберем на някоя поляна, да се напием безпаметно, да се сбием и после да изпушим лулата на мира.

--- Край на цитат ---
малко е дъждовно сега за тази цел трябва да изчакаме да изсъхне ей го на къде се намира борсовата под паметника има една огромна поляна мисля че ще свърши работа ама някой трябва да домъкне и китара а и две три каси бира  :lol:

TheJackal:
Има някакъв проблем с качването на снимките. Изписва следното: форумът е препълнен , уведомете модераторите. :yes:

XRISTO:
Абе, първо си помислих, че нещо на моят лаптоп му има, ама сега като гледам, и на служебния комп ми излиза същото. :no:
Там, горе, до рубриката на Caprycorn, на мястото на банер ми излиза грешка-некоректен адрес.И в експлорър и в опера, което ме кара да мисля, че не е забрана на браузъра да се отваря.А и тези, неразрешените, щом се озовеш с курсора върху тях-можеш да кликаш и да ги отвориш, след няколко запитвания на ЛиНдОвСа(както му казва един комшия  :lol:).Проблемът от форума ли е?  :hi:

zazo:
Да от форума е. Няма банер в момента и затова така излиза, ще бъде оправено.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия