ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
misho_tabakoff:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=944.msg12441#msg12441 date=1225908739 ---А този нов сървър дали има по-голямо хардче,че да могат да се качват повечко снимчици?...само питам,аз и за в бъдъще ще си ползвам жабката. ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Ами ако някой купи едно по-голямо хардче ще има място и за повече снимчици. :D ;D Аз затова ползвам външен сървър, за да не товаря този на форума, който и без това предполагам е претъпкан с файлове.
В тази връзка да попиПам модераторите - когато една картинка е била качена, и после или се разкара от поста, или целия пост бъде изтрит, снимката остава ли на сървъра или автоматично се трие? Че ако не се трие автоматично ..... кофти, бая излишен материал ще има сред файловете.
EMPEROR:
Изчезва и от сървъра...
Но отива на един друг... платен... 18+... ;)
Жоро:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=944.msg12666#msg12666 date=1226393678 ---И на мен си ми показва нормално време - 10:54
Аре бе, вие за един час ли сте?! Да не ставаме дребнави, като дойде лятото ще ви се оправят часовниците!
--- Край на цитат ---
Показва ти верния час след като го оправиха. И не става въпрос за дребнавост въобще. Ти що не ходиш на работа по лятното време >:(
pach:
.
misho_tabakoff:
--- Цитат на: Жоро link=topic=944.msg12670#msg12670 date=1226395309 ---... Ти що не ходиш на работа по лятното време >:(
--- Край на цитат ---
И аз това искам - вече щях да съм си вкъщи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия