ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (66/99) > >>

EMPEROR:
Честно казано не разбрах точно какво е махнато, но се захващам за няколко неща по твоя пост тук Пламене.
Първо - администрацията не е длъжна да ти дава никакво обяснение за действията си. Сметнала е че по някакъв начин думите ти са провокативни и биха допринесли за по-нататъшен скандал. Ако администратора е преценил, дори при отсъствието на скандал, че думите ти могат да провокират такъв, то намесата е била доста адекватна и на място. Не сме тук да чистим л@йна след Вас, а да се опитваме да ПРЕДОТВРАТЯВАМЕ такива още преди да са се появили.

По повод правилата на форума - ти когато си се регистрирал по всяка вероятност не е имало изобщо правила. Това обаче не те прави повече от другите и не те поставя НАД правилата. Ако правилата не ти харесват, просто хващаш пътя. Правилата са динамични и се допълват или променят, когато видиме, че досегашните не си вършат работата.

По въпроса за ЦИРК-а, ако четеш повечко книжки с теории на конспирации, поспри ги малко. Аз съм модератор (като имам и администраторски права) и има администратор, който няма общо с форума. След като независим човек постоянно поправя твои постове, може би трябва да се замислиш дали пък вината не е в теб. Аз лично отдавна прескачам твои постове, първо защото ми писна, второ за да не бъда обвиняван в лично отношение към теб. Нямам нищо против теб, но определено езика ти е по-хаплив и провокативен, което за един форум не е на добре, а пък за администрацията още по-малко.

Това е по подов на горния ти пост. По повод на редактираното мнение в друга тема, не съм свидетел и нямам какво повече да допълня. Аз ти давам обяснение за действието на администратора, макар че нито той, нито аз сме длъжни да го правим. Ако по някакъв начин не ти харесва това, никой не те държи на сила. Лесно е да търсиш вината навсякъде другаде, но не и при себе си. Промени малко отношението си или брой до 10 преди да напишеш следващият си пост тук или в друга тема и мисля, че всички ще са доволни. Повече и да се обяснявам смисъл няма. Тая тема я дъвчем за 100000000000001 път...

IKAR:
Без да вземам която и да било страна, а и в качеството си на модератор в един друг форум, искам да допълня нещо. Наистина на човек му писва да мие кенефи и съответно по-добре е кавгите да се предотвратяват преди тяхното изтърваване. Но не може заради един, бих казал незначителен брой "кавгаджии", "алармаджии" и "псевдопатриоти", казващи на черното бяло, човек да не може да си каже личното мнение, защото видиш ли това би провокирало активизиране на въпросните потребители, и съответно патърдията е готова. Като стават такива работи, нека съответните патакламаджии да си носят отговорността, а не заради тях да страдат всички. Например питаха ме защо за отрицателно време бяха бастисани тролеите, дошли през 1968-а от Дортмунд и съответно през 1984-та от Линц, между другото едни от най-качествените, произведени в цял свят, обясних на дълго и нашироко, някой след мене вдигнал джабала, че съм говорел лошо, но вярно за подобието на държавата и ето ти кавгата, после аз виновен. Такива примери колкото искате.

CaLLlo:

Евала, Икар!!! Едно безпристрастно мнение на достоен човек!!

toniemi:
Не вярвам да сме били 132 но линия ,едновременно :nono:

pach:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3003.msg61031#msg61031 date=1307041529 ---Аз не съм длъжен да чета целия форум - нито пък съм длъжен да правя догадки кой къде и какво е писал за да връзвам нещата. Просто констатирам как пламен бучеше точно преди няколко седмици, че се ъпват теми, а в същото време ъпва и той - а това, че си писал половин час по-рано няма значение - защото на мен темата два пъти ми излиза в непрочетени. Тъй, че моля да се стегнете, че форума от форум започна да прилича на говорилня. Ако ви е зор да си пишете някакви несвързани, несмислени и тем подобни закачки - ползвайте си чатове и ЛС.
--- Край на цитат ---

Кой си ти, че да ни учиш как и какво да си пишем тук????  :angry:

За да не ъпвам (както го твърди Кракомолиба) темата над новоъпнатите, което не стана в деня на заяждането му,
ще му кажа няколко неща тук.
1.Да прав си - не си длъжен да четеш всичко форума, ама защо смяташ, че някой те е задължил. Маркираш и не четеш. :pardon:

2.Не плачи на чужд гроб, защото не знаеш на къде е обърнат, и може да му плачеш на оная му работа...
или с други думи казано, ти лично, да си показал някакъв модел, да си написал някакво конструктивно мнение свързано с моделизма, да не би да не си ни подвел с грешна информация, или пък да си написал нещо по различно от самовлюбените "уточнения" които имат само за цел, да ни покожат колко много, ама много, навътре си в нещата?????
Само дето не  е ясно в кои неща си "много вътре" - железопътен или градски транспорт, спотърство или моделизъм?

3. В тази връзка да ти припомня че тук е форум за моделизъм, макет и модули - ти какво си написал по тези въпроси?

4. Крайно време е да премахнеш изречението под аватари си, защото е в пряко нарушение, на основното правило
на всеки един форум - да не пишеш обидни за другите  хора неща. А тук има поне един човек, който работи на машина за която ти си написал под аватара си. Явно не ти пука за истинските професионалисти.

5. Извода се налага от само себе си - форума започва да се превръща не само в говорилня, благодарение на твойте заяждания , но и на по-лошо, щом като изгонените от други места почнаха да злорадстват тук.

За пореден път уважаеми Красене ти казвам - спри с тъпоумните си заяждания и се отдай на нещо по важно.
Защото рано или късно, ще съжаляваш !
(не го разбирай като някаква заплаха - просто те подготвям за горчивката,
 която ще изпиеш благодарение на поведението си,
ама не от мен ... а от живота като цяло)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия