ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (75/99) > >>

Adrian:
махни 'чавката' от

firefox > tools > options > security > block reported attack sites

Rizar:
На Хрома още ми се появява за опасноста, вече и в Музилата, остана ми само Експлорера.  :( Проблема махна ли се или още го има?  :hi:

zazo:
Проблемът е решен в рамките на часове след възникването му. За съжаление хром и разни други системи за сигурност не се опресняват досатъчно често, за да отчетът веднага, че опасност няма. Лошото е че няма как да ускорим този процес, така че единствено ни остава да изчакаме.

Rizar:
Снощи малко след като зададох въпроса си, се опита да ми се вмъкне троянски кон, пишеше че източника е форума.  :(

Vlado:
Аз почти изцяло влизам във форума и сайта в работно време. Преди няколко дни, когато възникна проблемът с хакерската атака, антивирусната на служебния компютър пищеше постоянно за троянец. После обаче, след умелата намеса на Кольо, всичко секна и сега нямам проблем. Да не би и при теб да алармира за стари неща, така както Хрома и т.н.?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия