ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (76/99) > >>

Rizar:
Може. Аз съм с антивирусна аваст, и отстрани ми изписа- троянски кон- блокиран. Би трябвало да е от сега, а не стара информация, може би още има някакви вируси в форума? :mda:

Ivo Nedkov:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=944.msg83818#msg83818 date=1353077470 ---
--- Цитат на: bategojko link=topic=944.msg83817#msg83817 date=1353076998 ---Аз съм с Mozilla Firefox и ми излиза предупреждение за опасен сайт...  :(
Трябва да се съглася за да влезна... Дано скоро да се оправи проблема...

--- Край на цитат ---

Като влезнеш горе в дясно излиза надпис - този сайт не атакуващ или нещо подобно. Щракваш върху този бутон и следващият път вече няма ядове

--- Край на цитат ---

Да, ама ядовете си ги има още... Не ми е голям проблем, че влизам така,
но дано наистина да няма вируси и скоро всичко да се оправи...  :(  :(  :(

Vlado:

--- Цитат на: zazo link=topic=944.msg83890#msg83890 date=1353354165 ---Проблемът е решен в рамките на часове след възникването му. За съжаление хром и разни други системи за сигурност не се опресняват досатъчно често, за да отчетът веднага, че опасност няма. Лошото е че няма как да ускорим този процес, така че единствено ни остава да изчакаме.

--- Край на цитат ---

hristo_t:
При мен проблема е само в къщи. Като влизам от служебният компютър няма никакви забрани. От личният - като всички останали ,съгласявам се със забраната и влизам на собствен риск. Наистина ли има някаква реална опасност, или това са превантивни мерки?

Vlado:
По-скоро последващи, защото чак след възникнал реален риск системите реагират. Не бива да се притесняваш!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия