ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
nilfe:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=944.msg87207#msg87207 date=1361728375 ---
--- Цитат на: nilfe link=topic=944.msg87206#msg87206 date=1361728046 ---Тука локомотива виждате ли го?????
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=smfbay;sa=viewitem;id_item=1336
Щото той е от колекцията ми. Аз го виждам ясно и е постнат с иконата за вмъкване на изображение. Така че, сървъра ми се вижда.
--- Край на цитат ---
Нил, виждат се всичките ти снимки, които не са на твоя сървър, а е в медия.....бг. Последната, която не е там, си я виждаш само ти.
Качи си там и другите снимки и тогава вмъквай изображенията, както си знаеш.
--- Край на цитат ---
Линка за локомотива не е от медиа.бг а от моя сървър. Стойката за фотоапарата е в медиа.бг
Значи да уточним: Има ли начин снимките от този адрес ftp://192.168.0.203/ да се видят във форума. Махнете http:// пред линка и ще го видите.
pavel75:
с тоя ip адрес никои не може да види снимката, освен ако не е в твоята мрежа
nilfe:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=944.msg87211#msg87211 date=1361729452 ---с тоя ip адрес никои не може да види снимката, освен ако не е в твоята мрежа
--- Край на цитат ---
Павел, отворил съм порт, сървъра е nas, порта съм го регистрирал във виваком и вързал към адреса на сървъра, от други компютри също се вижда, но май проблема е в виндоус експлорер, с мозила няма проблем.
Ако е така след като запазя промените в оказиона защо виждам снимката на локомотива, нали софтуера е един и същ
BaHkaTa:
С форума няма абсолютно никакъв проблем. Линка посочен от теб е достъпен само и единствено от теб и твоята домашна ЛАН мрежа.
Нито Windows Explorer нито Mozilla, нито който и да е друг браузър са в състояние да отворят ресурс, който не е наличен в интернет пространството.
Ако искаш да споделяш ресурс който е вътре в домашната ти мрежа, то трябва да го правиш през външният реален IP адрес предоставен ти от доставчика. Провери какъв е реалния ти адрес и го замени в линка вместо 192.168.0.203 едва тогава ако няма резултат можем да се опитаме да търсим проблема, който вероятно пак ще се окаже в настройките на твоя рутер.
Best Ripper:
Проблемът му е, че е на Виваком, а те масово са на плаващи IP. И да го направи днес, утре нанайси връзка... :dirol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия