ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (91/99) > >>

mitko0888:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=944.msg90502#msg90502 date=1376463485 ---
Митко, като даваш пример за това или онова, ако обичаш довършвай всичко с обясненията кое как се прави...  :hi: За да стане ясно на всички ПРАКТИЧЕСКИ какво се прави, а не просто да се хвърли бомбата и всеки после сам да си троши главата...  :drinks:

--- Край на цитат ---

Разбира се че ще го обясня (и подкрепя с картинки) как се прави, въпреки че е написан отдавна ...
В момента ве чакам да се изредите, пък тогава ще пиша (ако не хукна някъде през деня).

Adrian:
Ми притеснен бе , Рип !  Като видя нещо ново в тая тема ставам и козирувам ! Кликвам сега и последната й страница пооооочва да се качва - викам си - оха , сега ще се скъсам от козируване ! а то - Пачо си накачулил групов кекс с кактуси !  Нали се разбрахме като има много снимки - постнИ 1-2 да се разбере за какво иде реч , а после дай линк към папката за да може всеки да си ги гледа на воля ?! Всички го правим , Пацо net !  Callio отдавна показа ама кой да го чуе - пуснете на цитат поста на Митето и ще видите как го прави ;)

mitko0888:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=944.msg90500#msg90500 date=1376461370 ---Мите прекрасно си го казал.

Моята молба е да покажеш с примери в тази тема http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3966.0.html как да го правим за да си пазим форума от "самозадръстване" и вместо да изписваме вежди да изваждаме очи.

Това с малката картинка и на мен ми е интересно как се прави и бих го ползвал, надявам се с твоя помощ да науча, защото в момента си признавам не знам как става.

Предварително ти благодаря! :hi:

--- Край на цитат ---

Готово

Mixy:
Ако на някой му забива браузъра, опитайте да му увеличите кеш паметта на 1000MB напр. Така, макар и по-бавно, страницата ще се зареди. Ся, ако и дисковото пространство е кът... начи е време за нова флашка и за почистване и архивиране на HDD-то :)

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Adrian link=topic=944.msg90498#msg90498 date=1376460858 ---Мите ! Ти си безценен ! Не знам дали хората със страхотни компове и супербърз нет ще те разберат - егото им е много голямо и бързат да се изфукат , преди да разберат за какво ст.д.  Техните височайши съвети са

а/ смени си компа
б/ смени си доставчика
в/ увеличи си скоростта

т.е. проблема трябва да им се поднесе бавно , постепенно , с примери - за да стигне до съзнанието им ! - точно така го правиш ти : Со кротце , со благо  :hi:

--- Край на цитат ---

За егото ми си прав, даже изненадващо за мен. За компа обаче си в грешка, ама ти прощавам, няма откъде да имаш информация какъв ми е.

А за снимките - ми който иска да мрънка за размера на снимките, или че темата била тежка, трудно се зареждала... Пак ще кажа с риск отново да влезна в полезрението на Козируващия - подобрете си интернета!

Аз ако трябва да се отдам по цял ден да създавам умалени копия на всяка снимка, няма да ми остава време да си върша другата работа, от която си изкарвам прехраната. Когато на някой бизнесът му е съсредоточен в оказиона, то има време и снимки да преоразмерява. Съгласен съм с Митко, че може снимките да се качат на някой сървър като  на посочения от него, но това отново отнема значително време, за да подготвиш линка.

Не коментирам колко пъти се е случвало някой линк да изгърми, да ти изчезнат снимките от публичния сървър, да им се срине базата с данни и т.н.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия