ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблем с форума
misho_tabakoff:
Ей, темата малко се разведри ... не смеех да се обадя .... а наздраве и честита нова година!!! Търсете работа на жена ми, че я съкратиха ненадейно в първия работен ден на новата година ... като новогодишен подарък .... ей, Дядо Мраз ... недей така.
И умната, ей ... може и русата.
Тая тема не трябва ли вече да и се сложи бан ... опа, катинар?
pach:
.
XRISTO:
Не, не е за катинар, но понеже ситуацията се поуспокои, мяткаме се на другите теми,а тук - само при "проблем с форума" :pleasantry:
misho_tabakoff:
--- Цитат на: pach link=topic=944.msg16604#msg16604 date=1231264831 ---Айде сега пък катинар - я и виж заглавието - заради един горещ спор , не смятам че е за катинар , но това не решавам аз , а модераторите. :smile:
--- Край на цитат ---
Е именно де - заглавието на темата се изчерпа, аз не наблюдавам нищо от това, написано в първия пост. Паралелният спор утихна, така че определено според мен си е за катинар.
toniemi:
Кога,че не разбрах сме били 65 във форума наведнъж!?!?!?!
До ,преди малко бяхме 25!?
Да няма промяна в начина на отчитане на присъствието във форума?
До сега се отчиташе присъствието едновременно на брой присъстващи във форума.
Ще е добре да се отчита е колко човека до момента през деня са го посетили.Гости и членове,поименно,виждал съм го в други форуми.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия