ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Проблем с форума

<< < (19/99) > >>

Vlado:
Часът е коригиран!

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=944.msg22567#msg22567 date=1238756276 ---Майтап тука, майтап там, не се ли усещаш, че в един момент става досадно.
Това кой има повече работа изобщо няма да коментирам, ама вземи погледни как си на първо място в ТОП 10 за най-много мнения! Това е показателно за това каква част отделяш на форума. Не всеки обаче може да отделя по толкоз време. Предложихме да си модератор - не искаш. Като не искаш се съобразявай! Когато имаме време ще оправим нещата и без твоя "майтап".

--- Край на цитат ---

Браво бе Лъчко , много си умен  - що не вземеш малко да се облекчиш?
 :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

За това ли те сърбяло !!!??? Че съм бил топ 10 - ами да ви пикая на класацията тогава , щото пък в топ 10 за теми виж ТИ , кои ,раздели  са в първите пет , и ми отговори какво му е на тоз форум , та майтапа само ли ти пречи??????? :nono:

HO ............................................................................................... 2711 (но това са продажбите в този мащаб
Общи приказки свързани с хобито | Chit-chat about the hobby ............ 2455
Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby.............  1611
Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout  .............................1541 (да е жив и здрав Тонката , че не се уморява да се хвали... :give_rose:
Железопътен моделизъм | Railway modelling  ......................................1516 (пъървата истинска тема - все още не е късно - може и по надолу да слезне...)
Ми казвайте бе колега - вече ще пиша само с музикални пожелания - там май пък ти си най-активен!!!??? :wacko:

И ииии , сетих се - а може ли да чета!!!??? :prankster:

Например за устройството на парният локомотив? :blind:щото искам да знам за него...

Их пак сбърках , отивам да видя кой ОЩЕ не е металист в тоя форум... :dirol:
Не първо ще мина през темата с номер 666... :fool: :fool: :fool:

Бах мамка му , тук пълно с глупости и майтапи , ама когато аз се помайтапя - трябва непременно да не пипам модераторите , че те от заетост да ме следят мен , не им остава време да си наглеждат форума , за който са поели доброволна отговорност!!!!
Май верно взе да смърди на частнособственически мераци.
 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

EMPEROR:
Да по-добре да пиша в музикални поздрави, отколкото да сера навсякъде другаде. А това какво ме сърбяло... няма да падам до твоето ниво и да ти отговарям по този начин :) Ако смяташ, че форума е "частнособственически мераци" никой не те държи на сила тук :)

fyut:
 :wild: :wild: Времето се оправи!!!! Да се разберем, като мъже!!!!!!!!!!!! :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet: Стига дивотии!!!!!!!!! Малко сме, за да се караме! :drinks: :drinks: :drinks:

Жоро:

--- Цитат на: fyut link=topic=944.msg22625#msg22625 date=1238776227 --- ... Времето се оправи!!!! Да се разберем, като мъже!!!!!!!!!!!!
--- Край на цитат ---

Аз съм много ЗА! Таман ги научихме да правят "панирани лучени кръгчета". А пък какви ребърца имат  :nyam: :nyam:, без пръсти оставаме. И бирата е добра, и цените са народни, тъй че само казвайте кога :drinks: Мястото е ясно :girl_prepare_fish: :beach:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия