bategojko
Сделки:
( 14)
Hero Member

Публикации: 508
HO, София
|
 |
« Отговор #300 -: 27 Април 2010, 08:45:19 » |
|
Опцията за редактиране на собствените мнения е много полезна: На всеки се случва да сбърка понякога. В раздела продава - купува също е необходима. Ще бъде много добре ако се възстанови.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

Публикации: 1928
HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София
|
 |
« Отговор #301 -: 27 Април 2010, 08:53:19 » |
|
В момента се обсъждат някой промени, които са в процес и все още не са финални. Извиняваме се за създаденото неудобство.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
toniemi
|
 |
« Отговор #302 -: 18 Септември 2010, 20:28:20 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
toniemi
|
 |
« Отговор #304 -: 19 Септември 2010, 10:02:55 » |
|
Сега си работят! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pach
Сделки:
( 21)
Hero Member

Публикации: 7277
TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ, ТТ-ЕКСПРЕС
|
 |
« Отговор #305 -: 28 Септември 2010, 12:57:53 » |
|
С риск да стана отново лошият искам да попитам, защо така се нахвърли Владо на колегата си widowmaker? Да вярно е, че има такова правило във форума но то не ели валидно за всички??? Можеше почти три месеца да има тема "Купувам SHARP GF-777Z", http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2573.msg43840.html#msg43840преди да се заключи (но не е изтрита никога, въпреки правилата на форума), пък сега изведнъж ..."УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ". Това някакси е ...тъпо (да ме прощавате). Или може би на Шарпа щяхме да си слушаме "записани звуци от локомотивите у дома" например!?!?!?! Нищо лично нито към Владо (/Лъчо), нито към батегойко и widowmaker-а. Но кога точно става въпрос за принципи? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vlado
КЖМ - България
Сделки:
( 2)
Hero Member

Публикации: 3490
HO | IV, V, VI | БДЖ София
|
 |
« Отговор #306 -: 28 Септември 2010, 13:04:59 » |
|
Не съм се нахвърлил на widowmaker по никакъв начин! Просто му обясних какви са нещата. И да, точно защото правилото е валидно за всички, затова и го припомних. А това за Шарпа не мога да си го обясня по друг начин освен като пропуск на админите да го разчистят.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dispatcher
Administrator
Сделки:
( 1)
Newbie

Публикации: 48
|
 |
« Отговор #307 -: 28 Септември 2010, 13:22:06 » |
|
С риск да стана отново лошият искам да попитам, защо така се нахвърли Владо на колегата си widowmaker? Да вярно е, че има такова правило във форума но то не ели валидно за всички??? Можеше почти три месеца да има тема "Купувам SHARP GF-777Z", http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2573.msg43840.html#msg43840преди да се заключи (но не е изтрита никога, въпреки правилата на форума), пък сега изведнъж ..."УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ". Това някакси е ...тъпо (да ме прощавате). Или може би на Шарпа щяхме да си слушаме "записани звуци от локомотивите у дома" например!?!?!?! Нищо лично нито към Владо (/Лъчо), нито към батегойко и widowmaker-а. Но кога точно става въпрос за принципи?  Пропуснал съм го. Благодаря за докладването на проблема.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

|
 |
« Отговор #308 -: 28 Септември 2010, 14:33:16 » |
|
Няма изключения за никого, но и ние сме хора и ние пропускаме разни неща от време на време.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
bategojko
Сделки:
( 14)
Hero Member

Публикации: 508
HO, София
|
 |
« Отговор #310 -: 28 Септември 2010, 18:29:35 » |
|
Извинявам се, ако съм допуснал грешка с публикуването на тази обява...  Темата вече е заключена и смятам, че с това проблема се приключва... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TheJackal
КЖМ - България
Сделки:
( 33)
Hero Member

Публикации: 1031
ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR Бургас
|
 |
« Отговор #311 -: 03 Октомври 2010, 09:49:15 » |
|
Здравейте! От вчера на обед имам следния проблем: отварям сайта на http://www.railwaypassion.com/ и когато се свържа ми дава следното http://www.railwaypassion.com/?cid=6, после натискам да вляза във форума, изписвам си ника и паролата и ми дава следната страница http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=login2, но ми дава бяла страница, ползвам Mozilla, най - отдоло в ляво ми изписва "Готово", но няма никой. Пробвах да създам нов акаунт с друг ник и парола - ефекта е същия. Някай може ли да каже на какво се дължи този проблем? Реших, че е проблем на "Mozilla", преинсталирах я, но пак проблема остана. Същото пробвах и с "Internet Explorer", "Opera", "Safari" и ред други браузери, но за съжаление ........... пак същото. Сега се свързах без проблем от служебния компютър - проблеми няма. Админите предполагам, ще видят по IP конекцията ми.  С поздрав: Стефан Генчев - Бургас
|
|
|
|
« Последна редакция: 03 Октомври 2010, 12:49:58 от TheJackal »
|
Активен
|
|
|
|
TheJackal
КЖМ - България
Сделки:
( 33)
Hero Member

Публикации: 1031
ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR Бургас
|
 |
« Отговор #312 -: 04 Октомври 2010, 09:44:28 » |
|
След близо 20 часа борене с проблема за който писах по - горе, разбрах следното: ползвам AVG Anti-Virus Free, ъпгретнала се е до новата версия 2011, в която явно има още приложения с бъгове и те блокират / забавят отварянето на някой сайтове. Ако има някой който да е наясно с AVG, моля да сподели какво точно трябва да се направи за да няма проблем. Благодаря!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Adrian
КЖМ - България
Сделки:
( 132)
Hero Member

Публикации: 4314
Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София
|
 |
« Отговор #313 -: 04 Октомври 2010, 10:11:01 » |
|
Зарежи тоя AVG , сложи си > Microsoft security essential > спи градът !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EMPEROR
Moderator
Сделки:
( 5)
Hero Member

|
 |
« Отговор #314 -: 04 Октомври 2010, 10:30:41 » |
|
Тц... или Symantec Corporate Edition (не Norton Antivirus, щото се разработват от различни екипи и нямат НИЩО ОБЩО) или вече по-новата версия Symantec Endpoint Protection + Adaware + Spysweeper и си бетон 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|