Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Изработване на жп трасе
XRISTO:
Аз си взех бретел на Пилц - втора ръка, но в отлично състояние и като използвана я взех с няколко пъти по - тънко от нова, смятам да прежаля две стрелки баузатц по 14 - тина лева (не помня до стотинка) и да ги комбинирам, пък ще видим какво ще излезе.Не ме кефи толкова самата сложнотия на коловозното развитие, колкото възможността да се изработи макет с готина гара, с възможности за доста маневри, но на по - малка площ. :good:
luci:
мерси. сега ги гледкам
pach:
Браво Христо!!! :hi:
А останалите искам да попитам - имате излишна енергия, или много свободно време ...или просто сте мазохисти?
Защо измисляте топлата вода?
Пълно е с достъпни програми за чертане на макетни схеми и т.н.
Поне три програми чертаят и в ТТ - стари и нови стандарти!
Това с аутокада е някакъв мазохизъм явно, щото не намирам смислено обяснение!
При това аутокада не може да предложи останалият набор от функций притежавани от програмите измислени за проектиране на трасета и макети.Освен ако не го изучиш основно и не си направиш надстройка над него... :haha:
Поздрави!
;D ;D ;D
luci:
--- Цитат на: pach link=topic=95.msg38288#msg38288 date=1269239506 ---Браво Христо!!! :hi:
А останалите искам да попитам - имате излишна енергия, или много свободно време ...или просто сте мазохисти?
Защо измисляте топлата вода?
Пълно е с достъпни програми за чертане на макетни схеми и т.н.
Поне три програми чертаят и в ТТ - стари и нови стандарти!
Това с аутокада е някакъв мазохизъм явно, щото не намирам смислено обяснение!
При това аутокада не може да предложи останалият набор от функций притежавани от програмите измислени за проектиране на трасета и макети.Освен ако не го изучиш основно и не си направиш надстройка над него... :haha:
Поздрави!
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Да ти отговоря ли?
Защото на A|W, MAYA,MAX ..ACAD... Мога да си направя практически всичко, дори да го отпечатам така, че и да може да ми се произведе ако държа. Библиотека за ТТ посъщество е проста задача, самите елементи ще искат малко време и после ще може да се правят чудеса с тях.. и то по този начин е в среда, която ми е добре позната, след което мога да рендна доста реалистично и да видя в детайли преди да я направя. и тн ..
Докато реално аз и сега и тогава за Скица и бързо тестване на концепцията ще си ползвам някоя програмка за Scale моделиране, разбира се (WinTrack & AniRail).
XRISTO:
MAYA Нешкова не ме кефи, щото слушам само "праведна" музика :music:, а фото ШОП не ползвам, той е за софиянци. :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия