Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Над 163 счупени влакови стъкла от хвърлен камък през 2008-а
pach:
Хей , отклонявате се и ставате жертва на подменена информация...
Циганите са само маша в ръцете на някой...
Получават по 5 лв на ръка , защото фирмите които внасят резервните стъкла , мнооого се кефят когато прочетат такива изявления от БДЖ - "счупени стъкла за стотици хиляди левове"!!!!
Ами това е - интереса клати феса...
И всички го знаят много добре , и в БДЖ , и в полицията , и във доставчиците , и най-вече в циганските махали. По линията Захарна фабрика - Горна баня нали щяха да правят тунел от пластмаса като на метрото - що не го направят ?
Щото циганите са смели само в махалата си , ега не идат на Владая да чупят стъкла!!!
Обикновенните полицай не ги закачат ,защото мургавите тарикати вече си носят GSM-ми и мигом звънят на адвокати от разни етнически организаций...Бях свидетел на подобен случай - трима мургавели бяха изкарани за 30 минути от ареста , от три супер готино изглеждащи адвокатки (като модели на по 24 години- при това българки) с три коли от БМВ нагоре , ами единият казаха че е завел дело за полицейско насилие - били му плеснали шамар , че не искал да се качва в патрулката!!!
Е това държава ли е ?
Maktub:
Зложелателства срещу линия на високоскоростен влак във Франция
Това е заглавието на тази статия, която показва, че все пак и "там" има подобни случаи, което не трябва да ни успокоява, защото "там" ще ги гепят, докато тук ще гепят дедовия.
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1251291
Der Hetzer:
Получавали по 5 лева за да хвърлят камъни от производители и вносители?
Чувал съм ги още от едно време подобни версии за автостъклата и наркоманите...
Истината е че проблема е друг - генетично, умствено и еволюционно те са много по-изостанали от нас (ФАКТ който никой не може да отрече) и може би в пристъпи на първични страсти хвърлянето на камъни по движещи се влакове очевидно им доставя удоволствие, защото всеизвестен е факта, че хвърлят и по товарните влакове, които нямат стъкла за чупене, или там може би Лакпром им плащат за одраскана боя ??? Ай моля извинете ;D
Жалко е наистина за обикновенните полицаи че не могат да ги накъдрят, единствено може да се надяваме да дойде денят, в който всякакви паразитни организации, които ги защитават ще бъдат изгонени, в тази връзка ще отговоря и на въпроса "Това държава ли е?" - от 64 години не е, това е просто оградена обособена територия с наименование :-[
martzaro:
118 e прав. За мен е гордост че съм българин по произход, но ме е срам когато кажа че държавата ми е България. И колеги не се залъгвайте тези измислени правозащитни организации няма да изчезнат защото държавата ги финансира с бюджетни средства по закон. Винаги съм твърдял че това са бездънни ями за държавните пари, които идват от нашият джоб. А за това че полицаите нямат права......без коментар. Аз поне съм се напатил.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия