Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Денят на Свети Архангел Михаил - Архистратег (военачалник)

<< < (2/2)

Best Ripper:
Честито на всички именяци... Здрави, прави и... корави...  ;D

martzaro:
ОСВЕН САМ НА СЕБЕ СИ ДА СИ ЧЕСТИТЯ И ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА МВР ;) ;) ;)

mill:

--- Цитат на: martzaro link=topic=960.msg12569#msg12569 date=1226174899 ---ОСВЕН САМ НА СЕБЕ СИ ДА СИ ЧЕСТИТЯ И ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА МВР ;) ;) ;)

--- Край на цитат ---
Да си щастлив и да уволнят половината подкупни съдии и всички гнусни мазни адвокати ,които се подиграват с професията и труда ви...

Maktub:

--- Цитат на: martzaro link=topic=960.msg12569#msg12569 date=1226174899 ---ОСВЕН САМ НА СЕБЕ СИ ДА СИ ЧЕСТИТЯ И ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА МВР ;) ;) ;)

--- Край на цитат ---

ХАХААА...  ;D Това ми хареса  :) Пожелавам на всички ангелоименити и професионални празнуващи винаги да държат огнения меч в ръцете си и да побеждават с лекокрилието на своя патрон несгодите в живота :)

martzaro:

--- Цитат на: muncho link=topic=960.msg12573#msg12573 date=1226181680 ---

--- Край на цитат ---
Да си щастлив (Image removed from quote.) и да уволнят половината подкупни съдии и всички гнусни мазни адвокати ,които се подиграват с професията и труда ви...

--- Край на цитат ---
ААААА Мунчо, адвокатите не са виновни те просто са хора които знаят къде са дупките в законите, които им дават пари. Виж за подкупните съдии си прав >:( >:( >:( >:(

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия