Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
T2 KPEV от сет-а на Trix кат. № 21249
widowmaker:
Снощи експериментирах с един червен диод няколко варианта за пречупване на светлината, ама нещо не се получава така, както искам.
Може би да сложа малка призмичка или да си купя смд светодиоди, които да вградя директно във фенерите...
CaLLlo:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=970.msg14173#msg14173 date=1228372972 ---... да вградя директно във фенерите ...
--- Край на цитат ---
Давай! Изпитано е!
widowmaker:
Аз също съм правил какви ли не идиотизми, т.е. имам достатъчно рутина - пико локомотивите бяха единственото достъпно нещо преди повече от 30 години - тогава, когато започнах да се занимавам с влакчета :)
CaLLlo:
Само внимавай къде и как ще сложиш резисторите, за да не токнеш светодиод без него, че после смяната би била неприятна.
widowmaker:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=970.msg14178#msg14178 date=1228377623 ---Само внимавай къде и как ще сложиш резисторите, за да не токнеш светодиод без него, че после смяната би била неприятна.
--- Край на цитат ---
Човече, основното ми занимание от 20 години насам е проектиране на електронни устройства и модули :)
(виж раздела за DCC)
Нали не мислиш, че ще имам проблем с едни резистори ?
;D 8)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия