Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Сет на "Механо" в Метро!?
Der Hetzer:
Така ми изглежда
XRISTO:
Ок.Благодаря за компетентното мнение,значи да не точа зъби напразно,то и без това най-близкото "Метро" е в Плевен,а скоро нямам ходене натам. ;)
Der Hetzer:
Отделно 109 или 119 лева за тоя сет ми се струват много
ако имаш начин да удвоиш тези пари - всеки един стартсет на Пико е пет пъти по-добре
mill:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=975.msg12823#msg12823 date=1226520841 ---Ок.Благодаря за компетентното мнение,значи да не точа зъби напразно,то и без това най-близкото "Метро" е в Плевен,а скоро нямам ходене натам. ;)
--- Край на цитат ---
Ма хич не си и помисляй ,освен ако нямаш малки деца ,които да залъгваш с "механо",за да не пипат другите .Т.н.килим е грубо оцветен картон,сградите са тоже картонени и като се сгънат седят на криво.Муха като кацне на тях,при излитането после ,същите падат от образуваната въздушна струя на мухата.Трафа и той боклук,въобще като им гледам някои модели на "ме'аното" в Конрад по 200евро,се чудя как ли изглеждат :o
TheJackal:
Локомотива е пълен прът - дву осен, пълна емитация!!! В Метро - Бургас го има, но така си седи от месеци. Но има един друг сет, който е пак с две стрелки, релси - кръг, захранване, прави релси, вагоните са добри,с метални колелета, а локомотива е американски - 12 осен и е с 2 мотора. Мисля, че Огнян от Пловдив му беше правил тунинг. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия