Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Страници

<< < (2/5) > >>

CaLLlo:

pg

Adrian:

ayyyy....

pach:
Супер !!!Много са готини!!!(мислех че само аз искам да си оцветя интериора на вагоните , ама явно пример ще си ти...) ;D
Да попитам някой нещица ?
Този купейният (с врати на вън от всяко купе)
пътнически пред гара Божановци , на истина ли се е търкалял в България?...или и интерпретация на автора? ;D
Абе то въпроси много та ще ти ги задам на живо , само оня мустакатия , на БР50 що ще там - той не трябва ли да си е в бункера?
 ;D ;D ;D

TANO:
Естествено че са интерпретация.Но и не съвсем.Притежавам самолетна снимка на спирка Божурище от края на 30-те год. на която се вижда композиция от подобни вагони, но 3-осни и 4-осни, със и без оберлихт-надстройка и с фургони и в двата края на композицията.Баща ми ги помни тези вагони някъде до средата на 50-те.По интересното е, че помни такива 2-осни вагони със преходи м/у тях на пътнически влак от Белово за Пловдив някъде до края на 60-те.Според мен едва ли са били абсолютно същите, по скоро подобни, а за преходите съм сигурен, че са правени впоследствие у нас при някое преустройство.

pach:
Мда , показателно...
Замислям се пусто ...ама непременно ще си направим архив в клуба.
За да не се налага да събираме откъслечна информация по такива въпроси.то като погледна , пак откъслечна информация ще е , ама събрана на едно място!
 ;) ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия