Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

Модули на Спас , Павел и Иво (той е с втори!!)

<< < (8/19) > >>

zazo:
Аз много се надявам в някакъв момент, всички които правят ще правят модули да се синхронизираме кой какво ще прави, за да може да се нареждат в някакво смислено трасе. Например както подхвърли Павката шосето което той ще прави на неговия да преминава и на моя или както Лъчо и Мишо са се "сдружили" за техните. За това обаче трябва да се направи план и схема на модулите, за да може всеки да си прави сметка къде да се закачи.

Vlado:
Това може да се постигне много простичко като се оповести (на схема)сегашното състояние на Фремопарка - готови модули подредени така както се свързват при Жоро (даже май го имаме това, показано от Пламен) и модули в проект - всички модули в процес на изработка, като всеки следващ фремотворец заявява, че ще се свързва към еди кой си и ще създаде еди какъв си ландшафт, свързан с посочения модул. Нещо такова...

spas_tf:
Здравейте!
Първо да отговоря на Pach : Да ще го нося нищо ,че е част от макета (то макета е още само на книга).
Това , че Zazo ще прави преходен модул мисля , че не е зле. То и без това прехода ще бъде в релефа ,защото страниците са по стандарта. Едно си пожелавам само да успеем да ги направим красиви , за да им се радваме!  :pleasantry:

Vlado:
Да допълня нещо към предишното си мнение: При заявяването на нови модули ще се спазва принципът "Първият по време е първи и по право" или с други думи казано - като се заяви веднъж, следващият заявител е длъжен да се съобрази с предишния.  :rabbi:

pach:

--- Цитат на: zazo link=topic=991.msg17164#msg17164 date=1232007511 ---
Как да не става нали съм писал, че
--- Цитат --- имам две планински.
--- Край на цитат ---

--- Край на цитат ---

:blush2: :sclerosis:

--- Цитат на: Жоро link=topic=991.msg17165#msg17165 date=1232007815 ---... Това, че едните ще са равнини, я другите планински, няма да пречи на влаковете да преминават.

--- Край на цитат ---

Това ясно като 2+2=4,5  :pleasantry:

--- Цитат на: Жоро link=topic=991.msg17165#msg17165 date=1232007815 ---... Е, няма да изглеждат добре на снадките, но и сегашните модули не са самото съвършенство от към завършен ландшафт.
--- Край на цитат ---

Това имах на предвид. :yes:

--- Цитат на: zazo link=topic=991.msg17176#msg17176 date=1232011554 ---Аз много се надявам в някакъв момент, всички които правят ще правят модули да се синхронизираме кой какво ще прави, за да може да се нареждат в някакво смислено трасе. Например както подхвърли Павката шосето което той ще прави на неговия да преминава и на моя или както Лъчо и Мишо са се "сдружили" за техните. За това обаче трябва да се направи план и схема на модулите, за да може всеки да си прави сметка къде да се закачи.

--- Край на цитат ---

:blind: :pardon:

--- Цитат на: Vlado link=topic=991.msg17179#msg17179 date=1232012203 ---Това може да се постигне много простичко като се оповести (на схема)сегашното състояние на Фремопарка - готови модули подредени така както се свързват при Жоро (даже май го имаме това, показано от Пламен) и модули в проект - всички модули в процес на изработка, като всеки следващ фремотворец заявява, че ще се свързва към еди кой си и ще създаде еди какъв си ландшафт, свързан с посочения модул. Нещо такова...

--- Край на цитат ---

ми аз откога напъвам тая тема... :pardon:

[http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,791.0.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия