Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Модули на Спас , Павел и Иво (той е с втори!!)
fyut:
:good: :good: :good: Страхотно е!!!!!!!!! За съжаление мосьо ПИКО се е о...л с камбанарията на църквата. Мислех, че аз съм уникално несръчен но сега виждам, че господа германците са пробили дупките за монтажа накриво. Въпреки всичко модула е прекрасен! :hi:
pavel75:
--- Цитат на: fyut link=topic=991.msg20047#msg20047 date=1235472040 --- :good: :good: :good: Страхотно е!!!!!!!!! За съжаление мосьо ПИКО се е о...л с камбанарията на църквата. Мислех, че аз съм уникално несръчен но сега виждам, че господа германците са пробили дупките за монтажа накриво. Въпреки всичко модула е прекрасен! :hi:
--- Край на цитат ---
На камбанарията ще има преустройство и тя не е залепена. Само дано да успея до събота.
fyut:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=991.msg20048#msg20048 date=1235472408 ---
--- Цитат на: fyut link=topic=991.msg20047#msg20047 date=1235472040 --- :good: :good: :good: Страхотно е!!!!!!!!! За съжаление мосьо ПИКО се е о...л с камбанарията на църквата. Мислех, че аз съм уникално несръчен но сега виждам, че господа германците са пробили дупките за монтажа накриво. Въпреки всичко модула е прекрасен! :hi:
--- Край на цитат ---
На камбанарията ще има преустройство и тя не е залепена. Само дано да успея до събота.
--- Край на цитат ---
:) Не го приемай лично. Грешката наистина е в производителите. Скъсах си нервите и накрая я оставих докъдето бях стигнал. Да си виждал наживо нещо наистина перфектно.............? Остави я, така ще изглежда по автентично. :spiteful:
pavel75:
Не си ме разбрал. Не съм се обидил на твоето съобщение. Идеята ми е там да сложа щъркелово гнездо. На моето село на камбанарията има такова и оттам съм черпил за идеята. По тази причина не е залепена още.
fyut:
:yes: Знам ти ни каза. С това щъркелово гнездо, сега съм абонат на Конрад. ;D Моля те другият път идеиете на ушенце. :lol: :lol: :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия