Последни публикации

Страници: 1 ... 8 9 [10]
91
https://dnes.dir.bg/plovdiv/promenyat-dvizhenieto-i-razpisanieto-na-vlakovete-prez-plovdiv-za-mesets

От 1 август до 25 септември, при изпълнението на графика за ремонтни дейности по проекта за модернизация на железопътния (жп) възел в Пловдив, предстои прекъсване на влаковото движение от първи до четвърти основен коловоз в жп гара Пловдив и връзката между гара Пловдив и гара Филипово. Това съобщиха от пресцентъра на "Национална компания железопътна инфраструктура" (НКЖИ). Движението ще бъде ограничено и ще се осъществява от пети до десети коловоз.
92
Зона на търговеца | Retailer's zone / Re: Хоби свят - Поръчки към Tillig
« Последна публикация от Жоро - 18 Юли 2023, 18:15:48 »
На 24.юли(понеделник) ще правя нова заявка към Тилиг (tillig.com). Моля, който желае да се включи, да даде своите поръчки до 23.юли. Очаквано пристигане на заявката - 31. юли.

Цени на Хоби свят на жп модели и принадлежности
94
https://www.youtube.com/watch?v=lK9JnIadhig
Elektrotriebwagen (ET) 1440 Coradia Continental die Murgtalstrecke
Влака върви около година вече покрай наше село, но все нямах време да го снимам....
95
И още една - дерайлиране на водещия локомотив и първите вагони, след удар в камион и полуремарке, натоварено с тежък CAT булдозер:

https://www.youtube.com/watch?v=kzyijuToBzU

Клипът показва поставянето на локомотивите и дерайлиралите вагони обратно на на релсите и възстановяване на трасето за около 10-тина часа.

Иван
97
https://business.dir.bg/ikonomika/zhelezopatniyat-transport-generira-5-pati-po-malak-vagleroden-otpechatak-ot-suhopatniya

По статистика железопътният транспорт генерира една пета от въглеродния отпечатък, който генерира шосейният т.е сухопътният. За да може да има комбиниран транспорт, това предполага товарите да слязат от камионите. Това заяви изпълнителният директор на ПИМК Холдинг Васил Лясков по време на най-мащабния регионален форум за Зелената трансформация, иновациите и индустриите на утрешния ден - Green Week 2023, организиран за трета поредна година от Dir.bg и 3E-news.
99

https://iho.hu/hirek/az-alkoto-pihen-gyonyoruen-felujitottak-a-327-es-gozost-191208

Ето как и най безнадеждно излеждащия локомотив може да се възстанови прекрасно външно!
Последният запазен унгарски локомотив от много красивата серия 327 е  дори по зле от  нашия 50-01,защото  са свалени и парните цилиндри!
Сега локомотивът изглежда прекрасно-с всички липсващи детайли,изработени от пластмаса!
БРАВО НА УНГАРЦИТЕ!!!!!
100
Грета и нейната шайка в Н0.

https://www.vbox7.com/play:178ea1816d
Страници: 1 ... 8 9 [10]