Христо Аркадий Кузнецов смятате ли че съм толкова глупав та да напиша искам еди кой си пантограф от еди кои си локомотив на еди коя си фирма разбира се че гледам каталозите с части на даден локомотив
онези 1-2 страници който роко ти слагат в кутията примерно много ясно че ще се напишат номерата
на съответния локомотив и номера от листовката на съответната част
не се безпокойте разбира се че дебитната карта е най удобна в случая вкарваш толкова колкото трябва
и нито стотинка повече а това за кредитната карта е напълно смешно Моето мама има 3 кредитни и 4 дебитни ако беше толкова трудно да си изкараш смяташ ли че щеше да се занимава трябва да си просто на 21 и да имаш поръчител и всичко се случва за 1 ден а понякога за не повече от 10 минути и една седмица докато ти издадат картата разбира се ... демек на краставичаря краставици тръгнали да продават малко факт че : сестра ми е финансист банково дело та де само да го вметна
за езиците аз си пиша много грамотно на Английски език не както пиша на Български
владея малко и френски и доста добре владея Руски така че да не се притеснявате
90 % от европейците комуникират на Английски а не на немски това е общоприетия международен език
а за цените Любомир е прав доста са си народни само дето тук трябва да се казваш или Исус Христос
или да си папата за да се сдобиеш с части примерно от пико колоси за 185 струват някакви си 3 евра до колкото си спомням
та давите линкове ако имате аз мога да се оправям по натам и сам