За момента стигна до тук. Монтирано е вътрешно осветление, както и на входа (снимки, като я сложа на макета).
За жалост, от последната снимка се вижда, че не съм монтирал улуци и два водостока. Просто ги нямаше в комплекта. Водостоците не са промлем - имам месингова тел 1мм., но улука (20 см.) нямам, а също така нямам и 3Д принтер, за да си направя. Също така липсва и
кръста върху камбанарията, както и върху входната врата. Писах на швейцареца от който купих кита за сглобяване на приличен английски (така мисля
), но нямаше никакъв отговор. Понеже той е френско говорящ (може да се е обидил, че не се обръщам към него на майчиния му език), потърсих помощ от приятел (Жорж
), като го уведомихме на
чист майчин език за липсите, с молба да се възстановят. Все пак, кита не беше хич евтин, а като се сложи и космическата доставката (страна извън EU) става... Отново никакъв отговор, което е най-обидното - поне да се извини. И аз, като горд балканец и българин му пратих на майчиният му език "поздрави"...
Ще се оправя и сам, но поредното доказателство, че и в прехваленото западно общество (Тони
) има некоректни черни овци. При това, че му накупих доста къщурки, повече няма да съм му клиент!