Пичове, не се джанкайте.
Има логика в това, което искат Лъчо и останалата част модратори. И за да няма дразги и спорове, ви предлагам следното, което не е никак сложно и трудоемко:
- при пускането на всяка една обява да се спазват изискванията за такава. Без никакви изключения. А модераторите да не трият мигновено обява, която не съответства на тези изисквания, ами да пише на подателя на обявата да си я коригира. Аз преди време пуснах така обява, Лъчо ми направи забележка, аз си я коригирах и всичко приключи мирно и тихо. Всеки допуска грешки, затова не трябва да се подхожда брутално ... има вазелин за тази цел.
- Ако горното се спазва, няма да има нужда от подписи с ТТ-данни ... дано някой не ме разбере погрешно за ТТ-то.
- Когато някой цитира последен пост, да го направи по този начин:
...
Честито,развивай се и успех
а не по този:
Айде и аз да направя сефтето в тая тема.
Ето я и моята първа покупка:
От Piko:
(Image removed from quote.)
Честито,развивай се и успех
А когато се налага да се цитира пост, поне разкарвайте снимките от цитата - тях вече ги има!
- Избягвайте публикуването на големи снимки. Линковете, които давам към снимките на моя сървър, ги свивам до 50-60к. Правете и вие така. Даже ще използвам една програмка, която ми прави тъмбчета (картинки с малък размер и обем предполагам под 5к), на които като се кликне, да се отвори снимката от сървъра в номинален размер.
- офтопици винаги има, те дават колорит на темата ... просто да не се прекалява. Това е мое лично мнение и не ангажирам когото и да било с него.
- заключените обяви да се изтриват, не виждам никакъв смисъл ВЕЧЕ ПРОДАДЕНИ НЕЩА да стоят, че и да товарят форумния сървър с излишни картинки.
..................... и аз направих ега ти офтопика, дано да не ме модерират.